fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim avan莽a en la contractaci贸 de 25 persones dins del Pla d’Ocupaci贸

Benic脿ssim avan莽a en la contractaci贸 de 25 persones dins del Pla d’Ocupaci贸

Labora ha rem茅s a l’ajuntament una preselecci贸 de 80 candidats i ara es valoraran els criteris socials.

L’Ag猫ncia d’Ocupaci贸 i Desenvolupament Local de Benic脿ssim ha rebut hui a les persones preseleccionades per al Pla d’Ocupaci贸 que permetr脿 la contractaci贸 de 25 persones desocupades per un per铆ode de tres mesos. Durant la jornada de hui i en els pr貌xims dies, els 80 preseleccionats, tots ells inscrits com a demandants d’ocupaci贸 en el Punt LABORA (antic SERVEF), acudeixen per cita pr猫via al Centre de Formaci贸 Josep Barber脿 i Cepri脿 on s贸n informats de tota la documentaci贸 que hauran d’aportar per a continuar amb la selecci贸. Com ha indicat l’edil de Promoci贸 Econ貌mica, Vanessa Batalla, “la documentaci贸 s’haur脿 de presentar al Servei d’Informaci贸 Ciutadana (SIC) per registre d’entrada fins al 19 de juny i es valoraran els criteris socials”.

Per a la contractaci贸 de 25 persones dins del Pla d’Ocupaci贸, l’Ajuntament de Benic脿ssim destina 203.995,71 euros i forma part del paquet de mesures incloses en la l铆nia estrat猫gica Benic脿ssim Empra que forma part del projecte global Reactiva Benic脿ssim per a pal路liar els efectes negatius de la crisi sanit脿ria, econ貌mica i social derivada de la propagaci贸 del Covid-19.

Els llocs a cobrir seran huit ajudants d’operari de brigada d’obres municipal, un operari d’usos m煤ltiples, un formador ambiental, deu educadors ambientals, tres informadors ciutadans/recepcionistes i dos auxiliars administratius per a refor莽 en la tramitaci贸 d’expedients administratius. Tots ells estaran a jornada completa i amb una duraci贸 de tres mesos.

L’alcaldessa, Susana Marqu茅s, ha afegit que “la millor pol铆tica econ貌mica 茅s la creaci贸 i manteniment de l’ocupaci贸 per aix貌 es fa m茅s necessari, si cap, afavorir l’ocupabilitat”. L’alcaldessa ha recordat que, dins de la l铆nia estrat猫gica Benic脿ssim Dinamitza l’ajuntament destina 3 milions d’euros per a finan莽ar ajudes a aut貌noms, microempreses i petites empreses, afectades per la crisi econ貌mica derivada de la propagaci贸 del Covid-19. El consistori est脿 ultimant les bases que regiran estes ajudes “destinades al teixit productiu local que tamb茅 se sent assotat per esta crisi social, econ貌mica i sanit脿ria”, ha finalitzat Susana Marqu茅s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.