fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim celebra en Bad Salzdetfurth el 30è aniversari de la signatura de l’agermanament

Benicàssim celebra en Bad Salzdetfurth el 30è aniversari de la signatura de l’agermanament

Una delegació municipal i un grup de 25 estudiants de Benicàssim s’han desplaçat a la localitat alemanya de Bad Salzdetfurth per a celebrar el trentè aniversari de l’agermanament que uneix ambdues poblacions.

Fa dos anys, Benicàssim i de Bad Salzdetfurth, van celebrar el trentè aniversari de l’agermanament entre ambdues ciutats ací en terres valencianes. Ara, en el tradicional viatge de trobada entre ambdues ciutats, s’ha celebrat també la volta d’este particular aniversari que uneix a ambdues localitats.

Una expedició municipal encapçalada per l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès i diversos regidors i membres del consistori; acompanyats de 25 estudiants de l’IES Violant de Casalduch, es troben en terres alemanyes celebrant l’aniversari.

Durant la seua estada en Bad Salzdetfurth, s’han celebrat trobades de germanor entre les delegacions encarregades de l’agermanament i també visites típiques als llocs més emblemàtics de la localitat alemanya.

Esta vesprada s’ha celebrat l’acte de commemoració de l’aniversari en la seu de l’associació AWO, on els dos alcaldes d’ambdues localitats, van renovar el compromís de mantenir viu l’esperit de l’agermanament.

Durant les intervencions, l’alcaldessa, Susana Marquès, ha posat l’accent en “el valor de sentir-se com a germans, àdhuc amb diferents nacionalitats, cultures o llengua. La voluntat de mostrar-nos més germans supera qualsevol barrera d’idioma i ens permet la convivència en pau. Així ens sentim a casa quan acudim a Bad”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.