fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim celebra la Junta Local de Seguretat ordin脿ria

Benic脿ssim celebra la Junta Local de Seguretat ordin脿ria

L’Ajuntament i la Subdelegaci贸 del Govern analitzen la incid猫ncia de les noves mesures sanit脿ries a la ciutat.

La subdelegada del Govern, Soledad Ten, i l’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu茅s, han copresidit la Junta Local de Seguretat ordin脿ria celebrada aquest mat铆 amb l’objectiu de posar en com煤 les actuacions dutes a terme durant les primeres setmanes de la temporada estival.

En primer lloc s’han analitzat les activitats realitzades fins al moment aix铆 com les programades i sempre prevalent la seguretat i el control de les mesures sanit脿ries. En aquest sentit, per part de les forces de seguretat s’ha proposat la utilitzaci贸 d’espais oberts i delimitats on es puga dur a terme un millor control de l’aforament, desestimant aix铆 alguns llocs que per la seua configuraci贸 puguen generar aglomeracions.

Tamb茅 s’ha vist valorat positivament, com a mesura sanit脿ria, el tall de tr脿nsit del carrer Sant Tom脿s i Avinguda Castell贸 que continuar脿 estant vigilat a peu per patrulles de la Gu脿rdia Civil i la Policia Local per a mantindre el control de les mesures sanit脿ria aix铆 com la seguretat de les persones. Com a dada a destacar, en la primera quinzena del mes de juliol s’han formulat 36 den煤ncies per sengles botellons, principalment en la zona de platja i estacionaments p煤blics. Sobre aquest tema, l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, ha volgut posar de manifest que la limitaci贸 establida per la Generalitat Valenciana d鈥1.00 a 6.00 hores de la matinada, 鈥渕inimitzar脿 l’impacte del denominat botell贸 de manera considerable i agrair a tots dos cossos policials l’esfor莽 realitzat sobretot en la nit del 23 de juny, amb motiu de la festivitat de Sant Joan鈥.

Quant a la incid猫ncia acumulada en el municipi, Susana *Marqu茅s tamb茅 ha volgut posar de manifest que 鈥渟i les dades es comptabilitzen sobre la nostra poblaci贸 censada, uns 18.000 habitants, i no es t茅 en compte a la poblaci贸 flotant, que ascendeix fins als 80.000, 茅s f脿cil de concloure que el nombre de casos 茅s elevat鈥.
Per part de la Gu脿rdia Civil s’han exposat les dades en mat猫ria de seguretat ciutadana traslladant que a Benic脿ssim no presenta una alta incid猫ncia de delictes i que es continuaran fent controls tant per aquesta entitat com per part de la Policia Local preventius per a mantindre aquesta din脿mica tant en el barri antic, com en platja i urbanitzacions.
En un altre ordre de coses, l’alcaldia tamb茅 ha explicat els detalls de l’esfor莽 realitzat quant al servei de salvament i socorrisme que ara ha sigut millorat i disposa de tres embarcacions, 15 torretes i 7 llocs, abastant tot el litoral.

Finalment, respecte a les activitats m茅s rellevants de l’estiu, es troben novament els festivals de m煤sica que han adaptat el seu format a un format de baix impacte, ajustant-se en tot moment a les directrius i protocols marcats per la Generalitat, a trav茅s de la Conselleria de Sanitat. 鈥淟es activitats organitzades per l’ajuntament tamb茅 segueixen escrupolosament els protocols sanitaris i l’aforament per a continuar oferint activitats i seguint la nostra major premissa: la seguretat sanit脿ria鈥, ha indicat l’alcaldessa qui ha finalitzat dient que l鈥檃juntament llan莽ar脿 en els pr貌xims dies una campanya de conscienciaci贸 鈥渁pel路lant a la prud猫ncia, la responsabilitat, tant a trav茅s del consistori com de tots els agents econ貌mics locals com a comer莽os i locals de restauraci贸, perqu猫 茅s un treball de tots fer front a aquesta situaci贸鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.