fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim combat la bretxa digital formant als majors en l’煤s de noves tecnologies

Benic脿ssim combat la bretxa digital formant als majors en l’煤s de noves tecnologies

L’oferta del segon quadrimestre de la FPA inclou un taller d’inform脿tica quant a l鈥櫭簊 dels dispositius m貌bils i Internet.

L’Ajuntament de Benic脿ssim, a trav茅s de l’脿rea d’Educaci贸, acosta les noves tecnologies als majors. L’oferta del segon quadrimestre de la FPA inclou com a novetat el taller d’inform脿tica que porta el nom 鈥楴oves tecnologies: dispositius m貌bils i Internet鈥 i t茅 com a objectiu que les persones majors aprenguen a utilitzar de manera correcta dispositius m貌bils, con茅ixer les principals eines de comunicaci贸 en l铆nia com l’煤s del correu electr貌nic, videocridades i xarxes socials, i els diferents serveis que ofereix Internet. 鈥淎quest taller t茅 com a objectiu acostar les tecnologies de la informaci贸 a les persones majors donant-los els coneixements necessaris per a la seua utilitzaci贸, contribuint aix铆 a l’eliminaci贸 de l’anomenada bretxa digital que separa a les generacions actuals鈥, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s.

La iniciativa s’emmarca dins del programa anual de tallers que s’organitzen des de la Formaci贸 Per a Adults 鈥渁mb l’objectiu de promoure l’envelliment actiu i dirigit al benestar dels nostres majors鈥, afig la regidora de Benestar Social, Educaci贸 i Majors, Rosa Maria Gil.

En aquest sentit, destacar que el Centre Municipal FPA de Benic脿ssim continua enguany amb el programa de formaci贸 dirigida a persones d’entre 65 i 80 anys els qui a trav茅s de continguts interdisciplinaris, treballen en l’alentiment de la deterioraci贸 i el manteniment cognitiu, refor莽ant la mem貌ria, llenguatge, comprensi贸, raonament, concentraci贸, atenci贸 i tamb茅 treballen en classes de psicomotricitat.

Per als mesos de febrer a maig, a m茅s del nou taller d’inform脿tica, la FPA ofereix un total de catorze cursos, que es poden consultar en la web municipal en l’apartat Educaci贸 (https://benicassimcultura.es/actividades/talleres-fpa-).

Despr茅s del per铆ode de renovaci贸 de matr铆cula per als alumnes, continua obert el termini de matr铆cula per a nous alumnes fins a cobrir totes les vacants. Els tallers comen莽aran la segona setmana de febrer i es prolongaran fins al mes de maig.

Finalment afegir que durant aquest any continuen els programes dirigits a la preparaci贸 per a la prova d’acc茅s als cicles formatius de grau superior, per a la preparaci贸 per a la prova d’acc茅s en la universitat per a majors de 25 anys, els cursos de valenci脿 aix铆 com els cursos de castell脿 i valenci脿 per a estrangers i els cursos d’alemany, angl茅s i franc茅s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.