fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim continua acostant la realitat local dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

Benic脿ssim continua acostant la realitat local dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

La campanya 鈥17 mesos, 17 objectius鈥 analitza el ODS 2 : Fam Zero.

L’Ajuntament de Benic脿ssim, a trav茅s de la regidoria de Desenvolupament Sostenible, continua amb la campanya de sensibilitzaci贸 i visibilitzaci贸 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a nivell local, 鈥17 mesos, 17 objectius鈥.

La iniciativa, que t茅 com a objectiu acostar cada mes la realitat local dels Objectius de Desenvolupament Sostenible proposats per l’Agenda 2030 de Nacions Unides i con茅ixer i debatre les iniciatives locals per a cada ODS, s’ha centrat aquesta vesprada en l鈥橭DS 2: Fam Zero. Sota el t铆tol 鈥淟a nostra indifer猫ncia els condemna a l’oblit鈥, de la m脿 de Laura Men茅ndez Monson铆s, volunt脿ria de Manos Unidas i directora en Cooperaci贸 al Desenvolupament, els assistents han rebut informaci贸 sobre els projectes que realitza l’entitat en diferents pa茂sos i les accions que duen a terme en el nostre municipi. La xarrada ha comptat amb l’assist猫ncia de l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, i la regidora de Desenvolupament Sostenible, Cristina Fern谩ndez.

El cicle de xarrades es realitza de manera itinerant pel que cada mes es dur脿 a terme en locals situats en diferents punts del municipi. La pr貌xima xarrada ser脿 el dijous 31 de mar莽 i s’analitzar脿 el ODS 3: Salut i Benestar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.