fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim coordina el dispositiu de seguretat i de neteja per a la Nit de Sant Joan

Benic脿ssim coordina el dispositiu de seguretat i de neteja per a la Nit de Sant Joan

Als efectius de la Policia Local se sumen la Gu脿rdia Civil i Protecci贸 Civil per a vetlar pels assistents a la jornada festiva.

Benic脿ssim ja t茅 tot preparat per a la celebraci贸 de la Nit de Sant Joan d’aquest dijous 23. L’alcaldessa, Susana Marqu茅s, al costat de regidors i t猫cnics responsables de les 脿rees implicades han mantingut aquest mat铆 una reuni贸 de coordinaci贸 per a tot el dispositiu especial que s’activar脿 a partir de les 19.00 hores. 鈥淟a nostra prioritat 茅s que tots els efectius estiguen disponibles per a vetlar per tots els assistents, garantint aix铆 tant la seguretat durant el desenvolupament dels actes festius com les tasques de neteja requerides. Per a aix貌 hem coordinat a tots els efectius que treballaran tant en la Nit de Sant Joan com en el mat铆 del dia 24鈥, ha indicat Susana Marqu茅s.

Aix铆, a fi de compatibilitzar la celebraci贸 amb la seguretat i la prevenci贸, la Policia Local refor莽ar脿 el dispositiu a partir de les 19.00 hores i estar脿 coordinat amb agents de la Gu脿rdia Civil i Protecci贸 Civil. La cobertura policial ser脿 present de nord a sud en els set quil貌metres de costa i, a m茅s, hi haur脿 operatiu un servei de socorrisme i emerg猫ncies amb dues ambul脿ncies situades en la zona de Torre de Sant Vicent i la platja Heli貌polis.

Quant al servei de neteja, perqu猫 la platja quede en perfectes condicions hi haur脿 dos serveis complementaris, un de neteja de la platja i un altre de neteja del passeig. El servei de la neteja de la platja estar脿 compost per 35 operaris que comen莽aran a treballar a les 5 de la matinada i el servei de la qual s’estendr脿 fins a les 11 hores del dia 24 de juny. Aquests operaris de neteja estaran dotats amb 5 pales frontals de recollida de residus i 5 camions. D’altra banda, el servei de neteja del passeig mar铆tim el realitzaran 20 operaris amb camions de recollida de RSU i per a agranar de forma mecanitzada. A m茅s, per a possibilitar que els ciutadans puguen contribuir a mantindre net el litoral, es refor莽ar脿 les dotaci贸 de contenidors.

La programaci贸 especial per a la Nit de Sant Joan comen莽ar脿 a les 22.00 hores amb la concentraci贸 en la pla莽a de la Constituci贸 des d’on partir脿 la cercavila fins a l’amfiteatre Pepe Falomir (platja Torre de Sant Vicent), amb la participaci贸 de la Agrupaci贸 Folkl貌rica El Cremaller, la Colla de Dol莽ainers i Tabaleters, reines i dames de les festes i autoritats. En arribar a l’amfiteatre tindr脿 lloc l’actuaci贸 de la Agrupaci贸 Folkl貌rica El Cremaller, despr茅s de la qual es repartir脿 la tradicional coca t铆pica de Sant Joan. Aix铆 mateix, a les 00.00 hores es disparar脿 un castell de focs artificials al costat de la mar.

El dol莽 t铆pic d’aquesta nit tamb茅 es repartir脿 en la zona de l’Almadrava i una vegada finalitzat el tret del castell, comen莽ar脿 l’actuaci贸 de la cantant Paloma Gonzalvo al costat de la pianista Lisbeth Freites. Una fusi贸 de m煤sica llatina, boleros, ranxeres, s贸n cub脿 i c煤mbia que es dur脿 a terme en el passeig Pilar Coloma, al costat del Espai Cultural Vila Ana.

Finalment, la platja Heli貌polis estar脿 amenitzada amb una batucada que recorrer脿 el passeig mar铆tim, des de la Corba fins a l鈥橢urosol, i al costat de l’Oficina de Turisme de l鈥橢urosol hi haur脿 discom貌bil de 21.30 a 01.30 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.