fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim demana a Cadastre que redueixi la valoraci贸 de les propietats dels sectors urbanitzables no desenvolupats

Benic脿ssim demana a Cadastre que redueixi la valoraci贸 de les propietats dels sectors urbanitzables no desenvolupats

L’ajuntament sol路licita a la Direcci贸 general del Cadastre la revisi贸 de la valoraci贸 de les propietats dels sectors PRR5 i PRR 6 i dels sectors 1 i 2 del PAI Benic脿ssim Golf.

L’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu猫s ha anunciat la petici贸 expressa a la Direcci贸 general de Cadastre perqu猫 s’inici茂 un procediment simplificat de valoraci贸 col路lectiva dels sectors PRR5, PRR 6 i els sectors 1 i 2 del PAI Benic脿ssim Golf. L’acord va ser adoptat per la Junta de Govern i l’ajuntament es troba a l’espera de la resoluci贸 que adopti l’oficina del cadastre.

Marqu猫s ha assenyalat que “com ja succe铆s en l’exercici anterior, amb la modificaci贸 del text ref贸s de la Llei de Cadastre Immobiliari aprovada pel govern de la naci贸, es permet que el s貌l urb脿 que s’ha quedat sense un desenvolupament efectiu, passada a ser considerat com a s貌l r煤stic a efectes 煤nicament del pagament al cadastre. 脡s a dir, podr脿 seguir pendent de desenvolupament i qualificaci贸 d’urb脿, per貌 mentre aix貌 no succeeix, els seus propietaris pagaran com a r煤stic”.

Aix貌 suposa una bona not铆cia per als propietaris que veuran redu茂t el rebut de les seves propietats ja en el proper exercici. Aquesta llei es va aplicar l’any passat, per concessi贸 del cadastre en els sectors, 2, 3 i 4, sector 1 i Pontazgo, aix铆 com el sector 3 de Benic脿ssim Golf. Per貌 ara, com ha informat l’alcaldessa, “volem que aquests beneficis arribin tamb茅 als propietaris dels sectors PRR 5 i PRR 6, i sectors 1 i 2 del PAI Benic脿ssim Golf”.

L’alcaldessa ha manifestat que “ara com ara solament est脿 feta la petici贸 i ens haur脿 de contestar afirmativament cadastre si aix铆 ho considera, per貌 en el cas que s’accept茅s la nostra petici贸, els propietaris de parcel路les en aquests sectors veurien redu茂t el seu rebut de la contribuci贸 en prop d’un 85%, amb un conseg眉ent estalvi per a les butxaques dels ciutadans afectats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.