fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim destina 35.000 euros a beques per a la conciliaci贸 familiar i laboral

Benic脿ssim destina 35.000 euros a beques per a la conciliaci贸 familiar i laboral

El termini de presentaci贸 acaba el 17 de novembre i les fam铆lies rebran l’ajuda per a tot el curs escolar.

La regidora de Benestar social de Benic脿ssim, Vanessa Batalla ha animat a les fam铆lies de Benic脿ssim a beneficiar-se de les beques municipals destinades a la conciliaci贸 familiar i laboral. El termini de presentaci贸 de sol路licituds acaba el pr貌xim 17 de novembre i, com sempre, l’ofina del Servei d’Atenci贸 a la Ciutadania 茅s el lloc on cal presentar les sol路licituds i la documentaci贸 pertinent.

“Estes beques estan destinades a les fam铆lies amb menys recursos i pretenen facilitar a pares i mares, poder seguir treballant amb la garantia que els seus fills reben tots els serveis de cura d’alimentaci贸 durant la seua jornada escolar”, ha dit Batalla, qui ha informat que l’any passat un total de 23 nens i nenes es van veure beneficiats d’estes ajudes.

L’ajuntament destinar脿 este any un total de 35.000 euros per a estes beques que es distribueixen al llarg del curs per complementar altres ajudes al menjador que imparteix la conselleria. “S贸n beques pensades per a les fam铆lies amb menys recursos i que al seu torn, els pares i mares necessiten tenir un suport per poder deixar als seus fills i filles en el menjador i poder treballar o desenvolupar altres tasques”.

Les bases i barems que perfilen les ajudes que es concedeixen en este concepte es poden consultar a trav茅s de la p脿gina web municipal. Les ajudes estan dirigides als nens i nenes en edats compreses entre els 3 i els 11 anys. De fet, com ha assenyalat Batalla, solament poden accedir a estes ajudes els qui hagen aconseguit les beques auton貌miques.

Com ha informat la regidora de benestar social, en el passat curs solament es van sol路licitar 23 beques i van ser aprovades totes les sol路licituds que complien amb els requisits de la convocat貌ria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.