fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim es posiciona com a Destinaci贸 Tur铆stica Intel路ligent

Benic脿ssim es posiciona com a Destinaci贸 Tur铆stica Intel路ligent

Els resultats de l’autodiagn貌stic reflecteixen que Benic脿ssim est脿 per damunt de la mitjana de la prov铆ncia de Castell贸 i de la Comunitat quant al compliment d’indicadors.

L’Ajuntament de Benic脿ssim aconsegueix posicionar a Benic脿ssim com a Destinaci贸 Tur铆stica Intel路ligent i aix铆 ho reflecteix l’煤ltim informe autodiagn貌stic, que revela unes dades positives a trav茅s de la Regidoria de Turisme. Recordar que el municipi es va incorporar a la Xarxa de Destinacions Tur铆stiques Intel路ligents en el 2019 鈥渋 des de llavors no hem parat de treballar en la consecuci贸 dels objectius que ens permeten millorar la nostra competitivitat com a dest铆, al mateix temps que garantim un desenvolupament sostenible del nostre territori, aix铆 com dels nostres recursos tur铆stics, promovent nous productes i adequant-los a les noves demandes, que contribu茂squen a desestacionalitzar la nostra oferta鈥 ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s.

Benic脿ssim es troba en la Fase 3 del programa DTI, que obliga a obtindre聽un resultat de grau聽avan莽at o excel路lent en l’autodiagn貌stic d’indicadors del model DTI-CV, un Pla聽Director de Destinaci贸 Tur铆stica Intel路ligent (PDTI) vigent basat en el model DTI-CV, entre altres requisits.

Quant als resultats reflectits en l’煤ltim autodiagn貌stic 鈥渄estaca que Benic脿ssim est脿 per damunt de la mitjana de Castell贸 i Comunitat Valenciana quant al compliment d’indicadors鈥, ha indicat la regidora de Turisme, Cristina Fern谩ndez. En aquest sentit, en criteris com la connectivitat, la governan莽a, la innovaci贸, la intel路lig猫ncia i la sostenibilitat, Benic脿ssim supera el 80% en el seu compliment i fins i tot en el cas d’innovaci贸, el compliment arriba al 91%, 鈥渋 tots els resultats han augmentat durant els 煤ltims quatre anys鈥, ha afegit Fern谩ndez.

A m茅s de l’ascens durant els 煤ltims anys, els resultats destaquen perqu猫 Benic脿ssim es troba molt per damunt de la prov铆ncia de Castell贸 i de la Comunitat Valenciana quant al percentatge de compliment de tots els 脿mbits i fent refer猫ncia de nou a l’脿mbit de la innovaci贸, mentre que Benic脿ssim aconsegueix el 91% de compliment, la mitjana de la Comunitat Valenciana arriba al 25% i la mitjana de la prov铆ncia de Castell贸 al 32%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.