fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim es reuneix amb els ve茂ns de Bisbe Serra per a minimitzar l’impacte de les obres de remodelaci贸

Benic脿ssim es reuneix amb els ve茂ns de Bisbe Serra per a minimitzar l’impacte de les obres de remodelaci贸

En les pr貌ximes setmanes comen莽aran els treballs i el consistori tracta d’organitzar que es produ茂squen els menys inconvenients possibles per als residents.

L’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu猫s, es reunir脿 hui a partir de les 17:30 de la vesprada amb els ve茂ns de l’entorn del carrer Bisbe Serra i els propietaris dels establiments hostalers i comercials de la zona. (l lloc de la reuni贸 ser脿 el restaurant El Bierzo). L’objectiu, com ha assenyalat l’alcaldessa, 茅s “minorar les mol猫sties per les obres i que puguem implementar els sistemes de coordinaci贸 de serveis perqu猫 l’impacte sobre la vida normal de ve茂ns i comerciants siga el menor possible”.

Marqu猫s ha recordat que “ten铆em pendent aquesta remodelaci贸 com un dels compromisos del pla de govern perqu猫 茅s un carrer que s’ha deteriorat molt i t茅 una gran aflu猫ncia de p煤blic durant tot l’any. Hem hagut de superar alguns obstacles t猫cnics per a engegar la remodelaci贸, per貌 ara, per fi, ho anem a fer. No obstant aix貌, malgrat realitzar les obres en una 猫poca de baix 铆ndex de turistes, segueix sent la nostra voluntat afectar en el menys possible a la vida quotidiana dels residents i dels propietaris dels establiments de comer莽 i restauraci贸 de la zona. Per a莽貌, hem volgut congregar-los per a posar-ho en coneixement del pla d’obra, de les millores que es realitzaran i de quins s贸n els sistemes de coordinaci贸 dels treballs que utilitzarem per a tractar de generar les menors mol猫sties possibles”.

L’alcaldessa ha assenyalat que tamb茅 la reuni贸 servir脿 per a escoltar els suggeriments que puguen fer els ve茂ns per a tractar d’acomodar la planificaci贸 d’obra amb la vida quotidiana del carrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.