fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim espera rebre m茅s de 25.000 persones el dia de les Paelles

Benic脿ssim espera rebre m茅s de 25.000 persones el dia de les Paelles

Policia Local, Gu脿rdia Civil, destacament de tr脿fic, Consorci provincial de bombers, Protecci贸 Civil i serveis sanitaris estaran en actiu i a punt per a actuar davant qualsevol emerg猫ncia.

L’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu猫s, acompanyada del subdelegat del govern, David Barelles i dels representants dels cossos i forces de seguretat de l’Estat i locals, s’han reunit este mat铆 en la Junta Local de Seguretat ordin脿ria per ultimar els detalls del dispositiu de seguretat del Dia de les paelles, divendres que ve 19 de gener.

Marqu猫s ha assenyalat que “Despr茅s que l’any passat no ens acompany茅s la climatologia, este any s’engega un dispositiu especial de seguretat que buscar脿 garantir la comoditat, i seguretat de totes les persones que assistiran este any 茅s un esdeveniment en el qual es buscar脿 la declaraci贸 d’inter茅s tur铆stic auton貌mic de la Comunitat Valenciana”.

L’alcaldessa ha avan莽at que “donada la magnitud del dia de les Paelles, com sempre hem volgut treballar intensament el tema de seguretat. Per aix貌 la reuni贸 d’avui serveix per a planificar tots els efectius i aix铆 evitar qualsevol risc. Per aix貌 vull agrair a tots els cossos implicats la seua disposici贸 i la seua col路laboraci贸 per preveure i salvaguardar la m脿xima seguretat en un dia tan important per al nostre municipi, on ens convertim en capital de la prov铆ncia”.

En este sentit, segons ha anunciat Barelles, “s’ha establert un per铆metre de seguretat concorde a les especials circumst脿ncies d’alerta terrorista, aix铆 com un refor莽 policial preparat per a impedir accions delinq眉encials i donar resposta a qualsevol tipus d’incid猫ncia”. El subdelegat ha matisat que “no volem fer pensar que estem en un moment cr铆tic de terrorisme, per貌 amb el volum de p煤blic que es congrega no volem abaixar la gu脿rdia i per aix貌, tots els accessos que possibilitarien la introducci贸 d’un vehicle rodat, quedaran completament tallats i solament hi haur脿 un sistema d’obertura en cas d’emerg猫ncia pel tr脿nsit d’unitats sanit脿ries o bombers”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.