fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim espera rebre més de 25.000 persones el dia de les Paelles

Benicàssim espera rebre més de 25.000 persones el dia de les Paelles

Policia Local, Guàrdia Civil, destacament de tràfic, Consorci provincial de bombers, Protecció Civil i serveis sanitaris estaran en actiu i a punt per a actuar davant qualsevol emergència.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès, acompanyada del subdelegat del govern, David Barelles i dels representants dels cossos i forces de seguretat de l’Estat i locals, s’han reunit este matí en la Junta Local de Seguretat ordinària per ultimar els detalls del dispositiu de seguretat del Dia de les paelles, divendres que ve 19 de gener.

Marquès ha assenyalat que “Després que l’any passat no ens acompanyés la climatologia, este any s’engega un dispositiu especial de seguretat que buscarà garantir la comoditat, i seguretat de totes les persones que assistiran este any és un esdeveniment en el qual es buscarà la declaració d’interés turístic autonòmic de la Comunitat Valenciana”.

L’alcaldessa ha avançat que “donada la magnitud del dia de les Paelles, com sempre hem volgut treballar intensament el tema de seguretat. Per això la reunió d’avui serveix per a planificar tots els efectius i així evitar qualsevol risc. Per això vull agrair a tots els cossos implicats la seua disposició i la seua col·laboració per preveure i salvaguardar la màxima seguretat en un dia tan important per al nostre municipi, on ens convertim en capital de la província”.

En este sentit, segons ha anunciat Barelles, “s’ha establert un perímetre de seguretat concorde a les especials circumstàncies d’alerta terrorista, així com un reforç policial preparat per a impedir accions delinqüencials i donar resposta a qualsevol tipus d’incidència”. El subdelegat ha matisat que “no volem fer pensar que estem en un moment crític de terrorisme, però amb el volum de públic que es congrega no volem abaixar la guàrdia i per això, tots els accessos que possibilitarien la introducció d’un vehicle rodat, quedaran completament tallats i solament hi haurà un sistema d’obertura en cas d’emergència pel trànsit d’unitats sanitàries o bombers”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.