fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim estrena la temporada d’accés de gossos a la platja

Benicàssim estrena la temporada d’accés de gossos a la platja

El municipi inicia el període perquè els cans puguen accedir al litoral fins a l’1 de març.

Benicàssim ha obert hui, 1 de novembre, la temporada d’accés de gossos a la platja. Després de la modificació de l’ordenança de tinença d’animals de companyia i l’ordenança reguladora de la seguretat en l’ús, gaudi i aprofitament del litoral municipal, les platges de Benicàssim s’obrin per a poder ser gaudides pels cans fins a l’1 de març. Com ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, “des de hui ja és una realitat que les mascotes puguen accedir juntament amb els seus propietaris a les platges de Benicàssim. És una realitat que cada vegada més persones conviuen amb mascotes, la qual cosa suposa la necessària adaptació, i sobretot la responsabilitat de tots els veïns i usuaris per a mantindre un entorn net i adequat, per a una correcta convivència”.
Amb motiu de l’inici de la campanya, el litoral compta ja amb senyalística informativa específica sobre el període de duració d’accés dels gossos a la platja, així com de les obligacions per als propietaris que accedisquen a la platja amb la seua mascota.

La regidora de Sanitat, Vanessa Batalla, ha recordat per la seua part que, quant al període d’accés dels gossos a les platges, “s’ha establit de l’1 de novembre a l’1 de març perquè, una vegada finalitzat el període d’accés permés, es puga procedir a l’airejat i garbellat de l’arena i la posada a punt de les platges per a Setmana Santa. A més, s’intensificaran tant les tasques de neteja com els controls analítics de l’arena”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.