fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim exigix a la conselleria que el transport públic interurbà estiga totalment adaptat

Benicàssim exigix a la conselleria que el transport públic interurbà estiga totalment adaptat

El consistori requerix a la Generalitat que, en la nova licitació de les línies interurbanes es contemple que tots els vehicles estiguen adaptats.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès demanarà a la Generalitat a través d’una moció en el proper ple del divendres 26 de gener, que es tinga en compte el criteri d’accessibilitat a l’hora de licitar el servei de transport interurbà en la línia de Castelló a Benicàssim. Marquès ha demanat a la conselleria que exigisca que tots els vehicles que realitzen el servei estiguen adaptats, per garantir la universalitat del transport per a tots els usuaris.

“Com ja hem explicat en els passats dies, Benicàssim ha emprés el camí de convertir en Destinació Turística Intel·ligent i això passa també per aconseguir millorar en els criteris d’accessibilitat en tots els serveis que es poden gaudir en el nostre municipi”, ha dit l’alcaldessa que ha afegit que “això inclou, potser per sobre de tot, l’accessibilitat en el transport, ja que, si de debò volem ser una destinació turística per a tots els públics, el primer que hem de fer és facilitar l’arribada de visitants i ciutadans fins a la nostra localitat”.

Actualment, la conselleria està en procés de renovar el concurs de contractació de les línies interurbanes de transport de ciutadans, entre les quals es troba la de Castelló- Benicàssim. Per este motiu, l’ajuntament, exigirà a la conselleria al fet que incloga com a criteri indispensable per a la licitació i contractació de les noves concessions, que l’adjudicatària compte amb vehicles adaptats per a l’ús de persones amb mobilitat reduïda.

Susana Marquès ha insistit que “esta reclamació hauria de ser un requisit indispensable en tots els serveis de transport públic, ja que si volem que de debò siga públic, ha d’atendre a les necessitats de totes les persones, independentment de les seues capacitats de mobilitat o motores”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.