fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim impulsa l’emprenedoria amb l’assist猫ncia de m茅s de 1.500 persones en la programaci贸 del 2021

Benic脿ssim impulsa l’emprenedoria amb l’assist猫ncia de m茅s de 1.500 persones en la programaci贸 del 2021

L’Ajuntament de Benic脿ssim compta amb diversos programes de suport a emprenedors, retenci贸 de talent i interacci贸 entre emprenedors i el teixit empresarial local, als quals enguany s’han sumat totes les mesures per a pal路liar l’efecte econ貌mic de la COVID-19.

L’Ajuntament de Benic脿ssim fa un balan莽 m茅s que positiu de la seua aposta en emprenedoria en 2021. Al llarg d’enguany el consistori ha realitzat innovadores accions especialitzades en tem脿tiques com el valor de la difer猫ncia, les emocions per a ser m茅s creatius i adaptaci贸 a la nova realitat post-Covid entre altres, claus per a l’actual mercat laboral.

Les diferents activitats de foment de l’emprenedoria han comptat amb m茅s de 1.500 assistents. 鈥淟a retenci贸 i foment del talent a Benic脿ssim 茅s una prioritat per a l’equip de govern perqu猫 茅s la clau del futur de la nostra ciutat que, a m茅s d’apostar per la seua formaci贸 i capacitaci贸, ha fet costat al teixit empresarial a bregar amb els envits econ貌mics de la pand猫mia. Innovaci贸, formaci贸, valor i diferenciaci贸 s贸n ara com ara les claus que demanda un mercat cada vegada m茅s global鈥, ha destacat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s.

L’Ag猫ncia d’Ocupaci贸 i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Benic脿ssim abasta des de l’assessorament en temes administratius, de gesti贸 i sol路licitud de les possibles ajudes a les quals l’emprenedor poguera tindre acc茅s o formaci贸 d’ajuda d’un pla d’empresa.

Benic脿ssim Activa 茅s un programa en el qual es presta suport especialitzat i acompanyament als emprenedors en la materialitzaci贸 dels seus projectes tutoritzats per professionals ja consolidats i experts en diferents 脿rees empresarials, 鈥渜ue els ofereixen assessorament des de la seua proposta inicial per a portar-les a un altre nivell, mitjan莽ant els coneixements i eines que cadascuna d’ells necessite, per a garantir la seua correcta entrada i implantaci贸 en el mercat, oferint eines que permeten el fian莽ament鈥, ha afegit la regidora responsable de l’脿rea, Vanessa Batalla. Benic脿ssim Activa va comen莽ar en el 2019 i en data de hui continuen en marxa el 80% de les iniciatives.

El Concurs d’Idees Benic脿ssim Empr茅n va n脿ixer amb l’objectiu de promoure la generaci贸 i desenvolupament d’iniciatives empresarials entre la poblaci贸 jove del municipi. En aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Benic脿ssim atorga tres premis dotats de mil euros cadascun entre les tres propostes m茅s creatives. En la present edici贸 es van presentar huit projectes i els premiats han sigut Mar铆a Rios Pasalamar amb el seu projecte Nomadas Kids, 脫scar Alberto Berges Mart铆nez, amb BeeBike i Silvia Miralles Mar铆n i el seu projecte Silvia Miralles Home.

A m茅s, amb l’objectiu de mantindre viu i actiu els comer莽os i projectes emprenedors de Benic脿ssim, el consistori duu a terme la iniciativa Talent Local Benic脿ssim que inclou formacions d’alt nivell en els quals durant aquest 2021 i que enguany ha comptat amb Fernando Romay i els creadors de @PutosModernos, en les quals a trav茅s de converses els assistents van poder escoltar i dialogar en primera persona amb els ponents i con茅ixer les seues experi猫ncies d’猫xit.

Aix铆 mateix, el pla Reactiva Benic脿ssim en les seues dues edicions conjumina les mesures impulsades pel consistori per a pal路liar els efectes negatius de la crisi sanit脿ria, econ貌mica i social derivada de la propagaci贸 del Covid-19 amb ajudes de fins a 3.000 euros en cadascuna de les dues edicions. Per a resoldre les q眉estions que pogueren sorgir a l’hora de presentar la documentaci贸, i amb l’objectiu posat a orientar i ajudar a la ciutadania i col路laborar amb les empreses locals, l’Ajuntament de Benic脿ssim va posar en marxa l’Oficina Reactiva, un punt d’atenci贸 directa per a tots els interessats i interessades a accedir a les ajudes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.