fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim inicia al costat d’hostalers i comerciants una campanya de conscienciació i sensibilització contra la Covid-19 sota el lema “Gaudim amb responsabilitat!”

Benicàssim inicia al costat d’hostalers i comerciants una campanya de conscienciació i sensibilització contra la Covid-19 sota el lema “Gaudim amb responsabilitat!”

La iniciativa posada en marxa recordarà al llarg de tot l’estiu les 3 regles anti-Covid bàsiques: posa’t la mascareta, mantingues la distància i rentada de mans!”.

L’Ajuntament de Benicàssim inicia al costat d’hostalers i comerciants una campanya de conscienciació i sensibilització per a recordar les principals mesures de protecció i prevenció per a la contenció del Covid-19. L’objectiu d’aquesta iniciativa, sota el lema “Gaudim de Benicàssim amb responsabilitat!”, és insistir en la importància de complir amb les normes bàsiques per a revertir la situació actual.
“Posa’t la màscara”, “Mantingues la distància social”, “Llava’t les mans”. Aquests són els tres missatges que seran presents en diferents suports. Susana Marqués, alcaldessa d’un dels primers municipis de la província de Castelló a prendre la iniciativa per a la conscienciació de la ciutadania, ha destacat que “volem que, amb missatges clars i concisos, els veïns i visitants recorden les tres regles bàsiques anti-Covid i la importància del seu compliment”.

La campanya, impulsada des de la regidoria de Sanitat, ha sigut presentada al sector comercial i hostaler en diverses reunions i que han comptat amb l’assistència de l’alcaldessa, Susana Marqués, la edil de Sanitat, Vanessa Batalla, la edil d’Activitats, Cristina Fernández, i representants de les associacions de comerç i hostaleria, Acoserbe i Ehosbe. Com ha afegit Susana Marqués, “seguint amb aquesta implicació de tota la societat, volem que el teixit empresarial siga partícip en primera persona”. Per a això, la campanya serà present en diferents suports en via pública, comerços i locals de restauració i turístics.
En el cas dels comerços, es distribuiran unes bosses amb la imatge de la campanya i en els aparadors hi haurà un adhesiu identificatiu recordant les tres regles anti-Covid.
Quant als locals de restauració, s’han dissenyat unes estovalles individuals reciclables, amb paper d’alfals, perquè el comensal tinga present les mesures higiènic sanitàries damunt de la taula.
L’edil de Sanitat, Vanessa Batalla, ha afegit que “hem de complir amb les normes de les autoritats sanitàries i, sobretot, hem de conscienciar al nostre entorn d’aquests hàbits que hem de continuar realitzant per a poder fer front a la Covid-19”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.