fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim inicia les obres de millora a l’escola infantil Pintor Tasio

Benic脿ssim inicia les obres de millora a l’escola infantil Pintor Tasio

Els treballs principals consisteixen en la reparaci贸 de la coberta de l’edifici i estan programades per a no interferir en el normal desenvolupament de les classes.

L’Ajuntament de Benic脿ssim ha iniciat aquesta setmana la I fase de les obres de millora a l’escola infantil municipal Pintor Tasio, consistents en la reparaci贸 integral de la coberta.

Com ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, 鈥渓es adequacions de millora de l’edifici constaran de dues fases que han sigut programades perqu猫 no interferisquen en el dia a dia de les fam铆lies ni de la pr貌pia escoleta i continuar prestant el servei educatiu de qualitat i atenci贸 que s’ofereix a xiquets i xiquetes de Benic脿ssim de 0 a 3 anys, molt valorat per 264 fam铆lies usu脿ries鈥.

En aquest sentit, des que aquest edifici es rebera per part de l’Ajuntament i iniciara la seua activitat, l’any 2010, s’han realitzat diferents actuacions de manteniment i millora de l’edifici. A causa d’un dels problemes detectats de filtraci贸, va anar durant l’any passat quan es va procedir a la reparaci贸 de la coberta del m貌dul principal de la escoleta incloent el segellament de les fusteries exteriors, com a primera fase per a evitar l’entrada d’aigua a l’edifici.

鈥淣o obstant aix貌 en episodis de pluges intenses els problemes de filtracions d’aigua s’han repetit, per aix貌 despr茅s de les corresponents proves de segellament i estanquitat es podr脿 procedir a la reparaci贸 necess脿ria i esperem definitiva鈥, ha continuat explicant l’alcaldessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.