fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim instal路la un nou parc biosaludable en la zona d’urbanitzacions

Benic脿ssim instal路la un nou parc biosaludable en la zona d’urbanitzacions

El parc situat al costat del centre social Las Palmas compleix la triple funci贸 de promoure l’envelliment actiu, la vida saludable i el benestar de les persones majors.

L’Ajuntament de Benic脿ssim ha instal路lat un parc biosaludable per a persones majors en la zona d’urbanitzacions de muntanya, en concret al costat del club social Las Palmas. 鈥淟a cura de les nostres persones majors, facilitant-los una vida saludable a trav茅s de promoure la pr脿ctica de l’esport, 茅s un dels objectius i comprom铆s social d’aquest equip de govern i els equipaments de parcs biosaludables contemplen una s猫rie d’aparells per a la pr脿ctica de l’exercici f铆sic i que permet millorar la mobilitat, l’equilibri, la capacitat cardiovascular, augmentar la flexibilitat i tonificar la musculatura general鈥, ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s.

L’alcaldessa ha visitat la nova zona al costat de la regidora de Medi Ambient i Atenci贸 Ciutadana, Elena Llobell, qui ha recordat que la instal路laci贸 d’aquesta mena d’aparells biosaludables i altres de calistenia en diferents punts de la localitat 鈥渇aciliten la pr脿ctica de l’exercici f铆sic a l’aire lliure, contribueixen a una vida m茅s saludable i ajuden a socialitzar. A m茅s, la seua instal路laci贸 forma part de les demandes ve茂nals que ens van fer arribar a trav茅s dels pressupostos participatius per al present exercici鈥.

Com a elements del parc biosaludable s’ha instal路lat uns 鈥榩atins鈥, que enforteixen les funcions card铆aca i pulmonar, milloren la coordinaci贸 i estabilitat de les cames, i potencien la musculatura de les cames i els glutis; un 鈥榚squ铆 de fons鈥 que afavoreix la funci贸 card铆aca i muscular, millora la coordinaci贸 entre bra莽os i cames i enforteix la musculatura i la flexibilitat de bra莽os, cames i cintura; uns pedals per a millorar les articulacions de cames i peus; i un 鈥榩ony鈥 que afavoreix la funci贸 card铆aca i pulmonar i ajuda a millorar la coordinaci贸 de moviments entre les extremitats superiors i inferiors. A m茅s, enforteix la musculatura de cames, bra莽os, abdomen, pit i esquena. Tots els aparells compleixen amb la normativa europea per a equips fixos d’exercici f铆sic instal路lats a l’aire lliure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.