fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim intensifica la desinfecci贸 amb la segona fase de neteja

Benic脿ssim intensifica la desinfecci贸 amb la segona fase de neteja

El dispositiu especial actua de manera di脿ria i arriba a tot el municipi.

L’Ajuntament de Benic脿ssim i UTE Sanejament Urb脿 de Benic脿ssim, empresa encarregada dels serveis de neteja vi脿ria i recollida de residus urbans en la localitat, continuen amb el servei extraordinari de neteja per a desinfectar els carrers i contribuir a reduir les possibilitats d’expansi贸 del COVID-19. El dispositiu especial ja ha iniciat la segona fase d’aigualeig i neteja dels carrers i mobiliari urb脿, fent especial incid猫ncia en les zones de major aflu猫ncia de gent durant l’estat d’alarma. Com ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, “continuem redoblant els esfor莽os en les zones considerades de risc de propagaci贸 del COVID-19 perqu猫 els despla莽aments que s’hagen de realitzar de manera inevitable, es puguen fer amb les m脿ximes garanties”. El programa establit arriba a totes les zones del municipi i es realitza de manera di脿ria incidint en aquelles zones de major aflu猫ncia de persones durant l’estat d’alarma, com pot ser l’entorn del centre de salut, farm脿cies, supermercats i els establiments que romanen oberts per a garantir els serveis b脿sics a la ciutadania. Aix铆 mateix, el dispositiu especial de neteja i desinfecci贸 s’est茅n per tot el municipi a carrers per als vianants, mobiliari urb脿 i contenidors situats en la via p煤blica.

Recordar que el servei de neteja s’ha vist refor莽at amb la pres猫ncia de la Unitat Militar d’Emerg猫ncia (UME) i la setmana passada es va despla莽ar dos dies a Benic脿ssim per a actuar en zones vulnerables com les entrades dels supermercats i les entrades i zones comunes de les resid猫ncies de majors, i tamb茅 van actuar en el Quadre de Santiago i a les urbanitzacions de muntanya.

Finalment, des de l’Ajuntament de Benic脿ssim s’apel路la a la col路laboraci贸 i responsabilitat ciutadana a l’hora d’utilitzar les papereres, depositar els residus en els contenidors i recollir els excrements dels gossos i esbandir els orines.

Leave a Reply

Your email address will not be published.