fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim intensifica la neteja i desinfecció en els passejos marítims

Benicàssim intensifica la neteja i desinfecció en els passejos marítims

Davant la previsió de l’anunciada eixida amb menors, s’han precintat els jocs infantils per a evitar el seu ús.

L’Ajuntament de Benicàssim i UTE Sanejament Urbà de Benicàssim, empresa encarregada dels serveis de neteja viària i recollida de residus urbans de la localitat, continuen amb el servei extraordinari de neteja per a desinfectar els carrers i contribuir a reduir les possibilitats d’expansió del Covid-19.

Un servei que, amb motiu de l’eixida dels menors de 14 anys a partir de demà diumenge, hui s’ha intensificat en els passejos marítims “perquè totes les zones en les quals puguen passejar els menors compten amb totes les garanties de seguretat”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués. Així, durant la jornada de hui s’ha procedit a la neteja i desinfecció dels passejos marítims fent especial incidència en el mobiliari urbà. Així mateix, el dispositiu especial que es realitza de manera diària, de dilluns a diumenge, i s’estén per tot el municipi, ha continuat durant la jornada de hui i s’ha actuat en les zones per als vianants posant l’accent principalment en aquelles zones de major afluència de persones durant l’estat d’alarma, com pot ser l’entorn del centre de salut, farmàcies, supermercats i els establiments que romanen oberts per a garantir els serveis bàsics a la ciutadania.

Seguint amb les mesures perquè l’eixida dels menors complisca amb totes les garanties, s’ha procedit a precintar totes les zones de jocs dels parcs i espai públics “, ja que durant les eixides permeses a partir de demà diumenge, i seguint les condicions establides pel Govern, els menors no podran fer ús de parcs ni de jocs infantils comuns”, ha afegit la regidora de Medi Ambient, Obres i Serveis, Elena Llobell.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha volgut agrair el comportament dels veïns durant els més de 40 dies que dura ja el confinament i demana prudència i atenció a l’hora d’eixir amb els menors, ja que “només amb el bon fer de tots, aconseguirem superar esta situació i recuperar el pols de la nostra ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.