fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim millora els accessos a la platja amb nous materials sostenibles i duradors

Benic脿ssim millora els accessos a la platja amb nous materials sostenibles i duradors

L’Ajuntament ha escom茅s dos projectes, un en els accessos a la platja de Terrers i l’altre millorant la passarel路la de la platja de Torre Sant Vicent.

L’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu茅s, acompanyada del regidor de platges i serveis urbans, Clemente Mart铆n, han visitat els treballs de millora de l’entorn de la platja amb la instal路laci贸 i reposici贸 de passarel路les i passos d’acc茅s a la platja amb materials de major durabilitat i de car脿cter sostenible.

Els treballs s’estan escometent en dues platges del municipi: d’una banda a la platja dels Terrers, s’ha millorat l’acc茅s per l’escala de caragol, on s’ha substitu茂t l’煤ltim tram d’esglaons que, per l’agressi贸 meteorol貌gica s’havia deteriorat molt. Com ha explicat Clement Mart铆n, “s’ha procedit a substituir la fusta deteriorada per l’煤s i les condicions atmosf猫riques per tarima tecnol貌gica massissa. Este tipus de material 茅s 100% reciclable perqu猫 est脿 composta en un gran percentatge, de fibres vegetals, en concret de closca d’arr貌s, la qual cosa la fa adequada per a entorns ambientalment protegits com la platja. A m茅s, t茅 una garantia de 15 anys i es munta sobre estralls d’alumini amb caragols d’acer inoxidable, la qual cosa li confereix m脿xima garantia d’煤s i de manteniment”.

En total, s’han substitu茂t els 40 m虏 de plataforma i els 8 graons d’acc茅s a la passarel路la Terrers. Amb este projecte es millora substancialment la seguretat dels vianants i a m茅s, aconseguim reduir en gran manera els costos en manteniment, enfront de la fusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.