fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim millora els accessos a la platja amb nous materials sostenibles i duradors

Benicàssim millora els accessos a la platja amb nous materials sostenibles i duradors

L’Ajuntament ha escomés dos projectes, un en els accessos a la platja de Terrers i l’altre millorant la passarel·la de la platja de Torre Sant Vicent.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, acompanyada del regidor de platges i serveis urbans, Clemente Martín, han visitat els treballs de millora de l’entorn de la platja amb la instal·lació i reposició de passarel·les i passos d’accés a la platja amb materials de major durabilitat i de caràcter sostenible.

Els treballs s’estan escometent en dues platges del municipi: d’una banda a la platja dels Terrers, s’ha millorat l’accés per l’escala de caragol, on s’ha substituït l’últim tram d’esglaons que, per l’agressió meteorològica s’havia deteriorat molt. Com ha explicat Clement Martín, “s’ha procedit a substituir la fusta deteriorada per l’ús i les condicions atmosfèriques per tarima tecnològica massissa. Este tipus de material és 100% reciclable perquè està composta en un gran percentatge, de fibres vegetals, en concret de closca d’arròs, la qual cosa la fa adequada per a entorns ambientalment protegits com la platja. A més, té una garantia de 15 anys i es munta sobre estralls d’alumini amb caragols d’acer inoxidable, la qual cosa li confereix màxima garantia d’ús i de manteniment”.

En total, s’han substituït els 40 m² de plataforma i els 8 graons d’accés a la passarel·la Terrers. Amb este projecte es millora substancialment la seguretat dels vianants i a més, aconseguim reduir en gran manera els costos en manteniment, enfront de la fusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.