Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim millora l’accessibilitat de les seues platges amb un nou accés universal a la platja de Voramar

Benicàssim millora l’accessibilitat de les seues platges amb un nou accés universal a la platja de Voramar

La nova passarel·la se situa enfront de la zona de sortida del carrer Baladres i està dotada amb una pendent suau que desemboca en la sorra amb la finalitat de facilitar l’arribada a la platja a persones amb mobilitat reduïda.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès i el regidor de platja, Clemente Martín, ha visitat este matí el nou punt accessible de les platges de la localitat. Marquès ha assenyalat que “la nostra voluntat de millorar les nostres platges no para ni a l’estiu ni a l’hivern, per això aprofitem estos mesos de temporada baixa per realitzar les obres que ens permetran oferir als nostres visitants uns millors serveis i dotacions turístiques. En este cas, la nostra aposta pel turisme accessible és total i amb esta nova obra dotem d’un punt més en la nostra costa perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen accedir a la sorra sense problemes.”

L’obra que s’està finalitzant en estos dies, compta amb una inversió del voltant de 15.000 euros que seran sufragats per l’ajuntament i la Diputació provincial que, també ha volgut participar en esta millora de les platges de Benicàssim.

Benicàssim compta amb punts accessibles a les platges de Voramar, Almadrava, Torre Sant Vicent i Heliòpolis, cadascun dels punts té instal·lats mòduls d’especial atenció per a persones amb discapacitat motora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.