fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim millora l’accessibilitat de les seues platges per a usuaris amb mobilitat reduïda

Benicàssim millora l’accessibilitat de les seues platges per a usuaris amb mobilitat reduïda

En tots els punts de platges accessibles hi haurà mòduls on els usuaris comptaran amb vestuari, dutxa i condícia adaptada.

Benicàssim explicarà este any amb punts accessibles a les platges de Voramar, Almadrava, Torre Sant Vicent i Heliòpolis, cadascun dels punts comptarà amb zona de serveis adaptats.

El regidor de platges, Clemente Martín ha destacat la “important labor que s’ha fet i es continuarà fent per millorar l’accessibilitat de les platges de Benicàssim i poder així facilitar que tots els usuaris puguen gaudir del sol i del mar. Es tracta que tothom puga accedir a un bany a les platges de Benicàssim”.

Alguna de les novetats d’este any s’estan realitzant a les platges de Heliòpolis i també en la de Voramar. En la primera, en el punt accessible que es troba al costat de la biblioteca del mar, s’ha ampliat la zona de fusta on se situa un mòdul triple amb totes les comoditats per a les persones amb discapacitat. A més posseeix zona d’ombreig i també els serveis accessoris de la zona.
A la platja de Voramar, annex a l’hotel, s’està condicionant una baixada accessible amb la mateixa estètica que el mur exterior i que permetrà el descens des del passeig Pilar Coloma fins a la platja (aproximadament 3 metres de desnivell), mitjançant un pendent suau. Esta obra està vinculada a la concessió de l’hotel i estarà disponible en les pròximes setmanes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.