fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim millora l’aula de restauració del Moll del Raïm per a l’inici dels tallers

Benicàssim millora l’aula de restauració del Moll del Raïm per a l’inici dels tallers

El Centre Municipal de Formació per a Adults comença demà el curs, igual que l’Escola Municipal d’Idiomes i la UNED Sènior.

L’Ajuntament de Benicàssim ha treballat en les últimes setmanes a posar a punt les instal·lacions del Moll del Raïm que donaran cabuda als diferents tallers que el Centre Municipal de Formació per a Adults ha programat per al present curs. Com ha explicat la regidora d’Educació, Rosa Mari Gil, l’aula que acull les classes de restauració es veurà millorada gràcies al canvi de la pica i els taulers de les taules.

“Este canvi era una demanda dels assistents al taller de restauració d’antiguitats i, encara que és una obreta menuda, és molt important per als alumnes, ja que dignifica l’espai on exercixen l’activitat”. Així, amb els treballs de reparació i manteniment en el Moll del Raïm finalitzats, l’FPA inicia demà dilluns 14 d’octubre els diferents tallers programats en estes instal·lacions i que són treballs manuals, tall i confecció, dibuix i pintura, restauració d’antiguitats, llenceria i tul i labor de retalls (patchwork). Així mateix, el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià també acull els tallers d’escriptura creativa, informàtica, fotografia, i història de l’art (este últim, novetat per al present curs). Finalment, el Centre Esportiu SportKsim acollirà els tallers de dansa àrab, i el Poliesportiu municipal sevillanes i mindfulness. En total l’FPA oferix 217 places en els 14 tallers.

D’altra banda, l’Escola Municipal d’Idiomes i la UNED Sènior també iniciaran demà les classes. Anglès, francès i alemany són els idiomes que oferix l’Escola Municipal d’Idiomes, a més d’espanyol i valencià per a estrangers, mentre que dins de la programació de la UNED Senior hi ha assignatures com a Cuina sense cuina, l’art en l’antic Egipte, la novel·la de la crisi econòmica o sobre medi ambient, entre altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.