fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim millorar脿 l’asfaltat d’una desena de vials

Benic脿ssim millorar脿 l’asfaltat d’una desena de vials

Els treballs s’executaran durant l’煤ltim trimestre de l’any i compten amb una inversi贸 de 200.000 euros.

L’Ajuntament de Benic脿ssim millorar脿 l’asfaltat d’una desena de vials del municipi. Com ha informat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, 鈥渆l projecte de millora de paviment ha contemplat tamb茅 les millores demandades a trav茅s dels pressupostos participatius鈥.

Aix铆, seran una desena de vials els que es veuran millorats amb aquesta actuaci贸 que compta amb una inversi贸 de 200.000 euros i s’executar脿 durant l’煤ltim trimestre de l’any.

El regidor d’Urbanisme, Carlos D铆az, ha sigut l’encarregat d’enumerar els vials que veuran millorat el seu asfaltat durant el present exercici i que s贸n carrer Oliveres, Mestre Cubells, Fuente San Jos茅, Garc铆a Sang眉esa, Sureres, Estatut, Crist贸bal Col贸n, Guitarrista T谩rrega, Leopoldo Querol i Quatre Camins, 鈥渢ots ells s贸n viaris localitzats en el nucli urb脿 i el bulevard i bona part d’aquestes intervencions s’han seleccionat perqu猫 els ve茂ns ens l’han reclamat i amb aquest projecte, que forma part de les inversions a realitzar amb romanents de tresoreria de l’exercici 2021, busquem atendre les millores que ens demanda la ciutadania鈥.

Dins de l’objectiu de donar resposta a les reivindicacions ve茂nals, tamb茅 hi ha previstes altres actuacions en els pr貌xims mesos a Benic脿ssim com a millores en voreres i renovaci贸 de l’enllumenat en urbanitzacions de muntanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.