fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim modernitzar脿 el local de l’Associaci贸 de Jubilats i Pensionistes La Garrofera

Benic脿ssim modernitzar脿 el local de l’Associaci贸 de Jubilats i Pensionistes La Garrofera

L’actuaci贸 prevista inclou la renovaci贸 del mobiliari i modernitzaci贸 de les instal路lacions.

L’Ajuntament de Benic脿ssim t茅 previst comen莽ar els treballs de modernitzaci贸 i adequaci贸 de les instal路lacions que alberguen l’associaci贸 de Jubilats i Pensionistes La Garrofera i que comptar脿 amb una inversi贸 aproximada de 30.000 euros. 鈥淟es instal路lacions actuals s贸n antigues, per aix貌 es fa necessari dotar als nostres majors d’un lloc de reuni贸 no sols renovat sin贸 adequat. 脡s important dotar d’espais agradables on se senten c貌modes i que puguen reprendre les seues activitats i trobades鈥 ha indicat l’alcaldessa Susana Marqu茅s

En l铆nies generals, el projecte d’adequaci贸 del local contempla la millora del mobiliari i es canviaran totes les taules i cadires, 鈥渁portant major comoditat a les persones que acudeixen a participar en les activitats que se solen programar鈥, ha indicat l’edil de Benestar Social i Majors, Rosa Mar铆a Gil.

L’espai situat en la planta baixa de la Casa de la Cultura, en la pla莽a les Oliveres, acull la seu de l’Associaci贸 com a lloc de trobada i conviv猫ncia de les persones majors i ve茂ns. La Garrofera 茅s l’entitat que compta amb un major nombre d’associats en la localitat, amb al voltant d’un miler de persones inscrites, i moltes d’elles acudeixen de manera habitual al centre, per la qual cosa aquests treballs de millora beneficiaran a un bon nombre de ve茂ns.

A m茅s de participar en el municipi de les diferents activitats que es programen, o la planificaci贸 de diversos tallers i xarrades com de salut o de cuina, els associats tamb茅 dediquen gran part del seu temps en l’entitat a l’oci i compartir el temps i les experi猫ncies entre ells.

Afegir que els jubilats de la localitat compten amb el carnet Gent d鈥橭r que facilita, agilita i abarateix la inscripci贸 a diferents activitats i serveis municipals com poden ser els tallers que s’imparteixen a l’Escola Per a Adults, entre els quals poden adquirir nous coneixements quant a les noves tecnologies, d’Hist貌ria de l’Art, cort i confecci贸 o manualitats, entre altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.