fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim mostra el seu reconeixement al personal sanitari en la lluita contra la Covid-19

Benicàssim mostra el seu reconeixement al personal sanitari en la lluita contra la Covid-19

Descobreixen una placa ceràmica commemorativa situada en l’exterior del centre de salut.

Benicàssim ha realitzat aquest matí un homenatge en reconeixement a tot el personal del centre de salut de Benicàssim pel seu treball, esforç i coratge en la lluita contra la Covid-19.
L’acte ha consistit en el descobriment d’una placa ceràmica commemorativa situada en l’exterior del centre de salut del municipi en reconeixement a la labor desenvolupada pels professionals sanitaris “que han vetlat per tots nosaltres durant els mesos més durs de la pandèmia”, com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués, qui ha continuat posant en valor “la seua labor constant d’ajuda als altres i mereixen el reconeixement permanent pel seu lliurament i dedicació a la societat de Benicàssim”. La primer edil recorda que “hem de continuar actuant amb prudència i responsabilitat, complint amb les normes establides per les autoritats sanitàries per a continuar fent front al virus”.

Les reines de les festes Carla Soriano i María Eixau i la seua cort d’honor han sigut les encarregades de fer el descobriment de la placa commemorativa en un acte que ha comptat amb l’assistència de la corporació municipal encapçalada per l’alcaldessa, i personal sanitari del centre de salut.
L’acte s’ha emmarcat dins del programa de festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva que es desenvoluparan fins el dissabte 25. La programació continuarà aquesta vesprada amb una exhibició d’habilitat pel Club de Ciclisme Alarpa Benicàssim Sports en el pàrquing del Clot i una nova jornada dins de la iniciativa “Nit de l’Art a Benicàssim” amb l’artista internacional AlAgrAphY i l’obra “MetaBenicasim” en la plaça de Les Corts Valencianes, amb la qual pretén difondre un missatge sobre la connexió, la igualtat i la biodiversitat.

Finalment, la jornada festiva està prevista que finalitze en el recinte de festes amb l’espectacle “Contigo Aprendí”, tribut a Luís Miguel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.