fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim obri la programaci贸 cultural de les festes amb l’art de Puntax

Benic脿ssim obri la programaci贸 cultural de les festes amb l’art de Puntax

La segona jornada de les festes en honor a Sant Tom脿s de Villanueva tamb茅 acull un tancament infantil taur铆, m脿gia i humor.

La programaci贸 cultural de les festes en honor a Sant Tom脿s de Villanueva a Benic脿ssim ha comen莽at aquesta vesprada amb l’obertura de la mostra d’art de Puntax. L’artista castellonenca provinent del disseny gr脿fic i rock and roll underground, mostra els seus projectes tan caracter铆stics a la Sala Escena del Teatre Municipal de Benic脿ssim. Fins al pr貌xim 26, els assistents tindran l’oportunitat de contemplar les obres plenes de color que prenen un car脿cter urb脿 amb clares al路lusions al grafiti. Aquesta mostra s’emmarca en la iniciativa 鈥淣it de l鈥橝rt de Benic脿ssim鈥 que durant la setmana de festejos inclou accions culturals en diferents punts culturals.

Dem脿 dilluns a les 20.00 hores ser脿 el Teatre Municipal l’espai que aculla l’espectacle 鈥淧oesia Viscuda. Poemes de Cos i d鈥櫭nima鈥 a c脿rrec dels artistes Susana Sebasti脿, Ana Beltr谩n, Nuria Albella, Dani Silva i Carlos Medina.
A m茅s del car脿cter cultural, la jornada festiva d’aquest diumenge a Benic脿ssim ha tingut el seu espai per als menors com el tancament taur铆 infantil que s’ha dut a terme en el p脿rquing del Clot, al costat de l’Escola Infantil Doloretes, aix铆 com la m脿gia i humor a c脿rrec de Carlos Viruete que ha amenitzat la vesprada en la pla莽a de les Corts Valencianes.

Igual que el dissabte, la jornada festiva est脿 prevista que concloga en el recinte de festes amb l’actuaci贸 de 鈥淟o Mejor del 脷ltimo鈥, tributs al 脷ltimo de la Fila i Manolo Garc铆a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.