fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim obri la segona convocatòria per a sol·licitar les Ajudes Parèntesis de la Generalitat per valor de 531.113,04 euros

Benicàssim obri la segona convocatòria per a sol·licitar les Ajudes Parèntesis de la Generalitat per valor de 531.113,04 euros

Els autònoms i microempreses de fins a 10 treballadors poden realitzar la seua sol·licitud fins al pròxim 16 d’agost.

La Generalitat Valenciana, amb el suport de l’Ajuntament de Benicàssim, ha obert la segona convocatòria de les Ajudes Parèntesis, contemplades dins del Pla Resistir, dirigides a autònoms i microempreses l’activitat de les quals s’ha vist afectada per la pandèmia provocada per la Covid-19.

Les persones treballadores autònomes i les microempreses de Benicàssim de fins a 10 treballadors, incloses en sectors com el comerç, el transport, l’hostaleria, la restauració o l’oci podran acollir-se a la segona convocatòria. Com ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués, “després de 18 mesos de pandèmia, aquesta segona convocatòria, a la fi contempla a sectors que fins hui la Generalitat havia oblidat en l’anterior convocatòria del Pla Parèntesi, i que només s’havien pogut beneficiar d’ajudes gràcies al Pla Reactiva I i II de l’Ajuntament de Benicàssim” .
Instal·lacions elèctriques, lampisteria, fusteria, pintura i envidrament, reparacions, perruqueries, comerç al detall, transport per taxi, servei de mudança o activitats de fotografia, traducció i jardineria, són alguns dels nous sectors inclosos en aquesta nova línia d’ajudes.

“El nostre objectiu és que ningú es quede fora i puguem ajudar al màxim d’empreses però continuem lamentant que la Generalitat, en la seua línia d’ajudes, arribe tard i seguisca sense contemplar a sectors econòmics estratègics i que en molts casos poden superar els 10 treballadors”, ha destacat Marqués .
Amb un crèdit total de 531.113,04 euros, les sol·licituds es poden presentar fins al pròxim 16 d’agost inclòs. Aquestes ajudes contemplen, igual que en l’anterior edició, que cada persona autònoma o microempresa rebrà una quantitat fixa de 2.000 euros, i 200 euros addicionals per cada persona treballadora d’aquestes microempreses afiliada a la Seguretat Social a 31 de desembre de 2020.
Susana Marqués ha recordat que “el total d’ajudes destinades a la reactivació econòmica del teixit empresarial de Benicàssim per part del consistori ascendeix a 3 milions aportats en les dues edicions del Pla Reactiva Benicàssim i als quals ara s’uneix les ajudes del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana”.
Els interessats hauran de presentar les sol·licituds en el registre electrònic de l’Ajuntament de Benicàssim i l’imprés de sol·licitud estarà disponible en la seu electrònica en la web municipal (www.ayto.benicassim.es), en l’apartat destinat a aquestes ajudes (http://ayto.benicassim.es/ayuntamiento/es/1840/plan-resistir-ayudas-ayudas-parentesis). En aquest mateix espai web està disponible la informació i documentació de la convocatòria i s’ha habilitat l’accés a la seu electrònica per a formular la sol·licitud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.