fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim ofereix 90 places mensuals per a l’Escola d’estiu esportiva per a xiquets

Benicàssim ofereix 90 places mensuals per a l’Escola d’estiu esportiva per a xiquets

Les instal·lacions esportives obren el dia 5 de juny el termini per inscriure’s en les prop d’una vintena d’activitats per a xiquets i adults, amb la novetat que ja es pot realitzar el pagament de la inscripció en línia.

El regidor d’esports de Benicàssim, Javier Alonso ha presentat la programació d’activitats esportives per este estiu en les instal·lacions municipals. Este any, com a novetat, l’edil d’esports ha destacat que ja s’ha habilitat la plataforma electrònica perquè les inscripcions i el pagament d’estes, es puga fer en línia.

Alonso ha destacat que “el nostre municipi a l’estiu es multiplica en població i, no solament això, sinó que una gran majoria dels estiuejants que arriba a la nostra localitat són practicants d’esports. Per tots ells i per als nostres veïns, hem renovat la plantilla d’activitats millorant l’oferta i mantenint la qualitat de totes les oportunitats de practicar esport, no solament per entrenar, sinó també en moltes disciplines en nivell d’iniciació per poder obrir-se camí en la pràctica esportiva que tants beneficis a la salut ofereix”.

El termini d’inici de les inscripcions en les diferents activitats comença el pròxim 5 de juny a les 9 hores. La inscripció es podrà fer de manera presencial en les oficines de l’àrea d’esports, en el pavelló Torre Sant Vicent o bé a través de la web. Cal destacar que les úniques activitats que no es podran reservar a través de la web seran el tenis i pàdel, ja que depenen dels nivells esportius dels participants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.