fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim ofereix 90 places per a l’escola esportiva al juliol i 25 per al mes d’agost

Benic脿ssim ofereix 90 places per a l’escola esportiva al juliol i 25 per al mes d’agost

El termini d’inscripci贸 comen莽a el dilluns 11 de maig i el pagament s’ha de fer en l铆nia

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benic脿ssim posa en marxa una nova edici贸 de l’escola esportiva d’estiu dirigida als menors de 5 a 12 anys (nascuts entre l’1 de gener del 2009 i l’1 de juliol del 2016) 鈥渋, igual que l’any passat, s’establir脿 tota una s猫rie de mesures de seguretat sanit脿ria per a continuar oferint aquesta activitat amb la qual els xiquets i xiquetes poden practicar esport d’una forma l煤dica鈥, ha comentat l’edil responsable, Arturo Mart铆.

Les inscripcions s’obriran dilluns que ve 11 de maig a trav茅s de la secci贸 d’esports de la web municipal i el pagament nom茅s es pot realitzar de manera en l铆nia en https://reservasdeportes-benicassim.deporsite.net/inscripcion-actividades) i com indiquen des de la regidoria d’Esports, per a evitar errors, 茅s aconsellable donar-se d’alta en la plataforma abans de la data d’inscripci贸.

L’Escola esportiva d’estiu es prolongar脿 en dos per铆odes, del 28 de juny al 31 de juliol i del 2 d’agost al 3 de setembre, en horari de 8.00 a 14.00 hores. S’oferiran 90 places per a la primera opci贸 i 25 places per a la segona opci贸, i el preu de cadascuna 茅s de 125 euros.
Per al desenvolupament de l’escola esportiva es duu a terme una programaci贸 d’activitats distribu茂da per dies i aprofitant les hores de menor calor per a practicar activitats l煤dic-esportives a l’aire lliure, per a despr茅s a realitzar esports, activitats i tallers a l’interior del poliesportiu. Tamb茅 de manera especial, i tenint en compte les necessitats normatives que estiguen vigents, es podr脿 realitzar un altre tipus d’activitats. 鈥淧erqu猫 els usuaris estiguen informats al moment de tota la normativa, informaci贸 i la normativa establida poden subscriure’s al compte de Telegram EV Polideportivo Benic脿ssim鈥, ha finalitzat Mart铆.

Leave a Reply

Your email address will not be published.