fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim organitza unes jornades de defensa personal femenina

Benic脿ssim organitza unes jornades de defensa personal femenina

L’IES Violant de Casalduch acollir脿 les activitats que es desenvoluparan els dies 14 i 15 de maig.

L’Associaci贸 Taekwon-Do ITF Benic脿ssim, amb la col路laboraci贸 de l’Ajuntament de Benic脿ssim, ha organitzat unes jornades gratu茂tes de defensa personal femenina. L’IES Violant de Casalduch 茅s l’escenari que acollir脿 l’activitat que es desenvolupar脿 els dies 14 i 15 de maig i com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, 鈥渓a defensa personal femenina tracta de ser una alternativa a aquelles situacions en les quals una dona puga arribar a tindre la necessitat de defensar-se d’una situaci贸 violenta i, a trav茅s de jornades com aquesta, les assistents tindrem l’oportunitat d’aprendre diferents t猫cniques de defensa personal aplicables a la vida quotidiana, fent-nos m茅s autosuficients i segures鈥.

La regidora d’Igualtat, Vanessa Batalla, ha explicat que les jornades, titulades 鈥淓l paper de la dona en el Taekwon-do ITF鈥 鈥渃omen莽aran el dissabte 14 amb una masterclass de 10.30 a 13.30 hores oberta a totes les dones que vulguen participar i que inclour脿 t猫cniques de defensa b脿sica, les eines necess脿ries per a escapar, fugir i demanar ajuda鈥. Ja a partir de la vesprada i durant la jornada del diumenge es desenvoluparan classes m茅s especialitzades en t猫cnica de taekwondo.

Les jornades s贸n gratu茂tes i per a controlar l’aforament 茅s preferible fer una inscripci贸 pr猫via enviant un correu a taekwondobenicassim@gmail.com.

Amb aquesta activitat, el consistori conclour脿 la programaci贸 de la IX Setmana de la Salut. Fins aquest dia, durant aquesta setmana estan previstes diferents activitats com la Marxa de la Salut que tindr脿 lloc dem脿 dimecres a les 8.30 hores des del Centre de Salut de Benic脿ssim fins al Voramar. Al migdia tindr脿 lloc 鈥淏ebe Balla鈥 activitat dirigida a embarassades en el Centre de Salut. El divendres dia 13 en la seu de l’Associaci贸 Mestresses de casa de Benic脿ssim, els metges Inmaculada Boronat Brugger i Rafael Mas Lucas impartiran la confer猫ncia 鈥淐onviure amb el Covid鈥, mentre que a les 17.30 hores en el Casal Jove es parlar脿 sobre l’etiquetatge nutricional de la m脿 de la infermera Beatriz Lacruz P茅rez.

A m茅s, dins de la IX Setmana de la Salut s’han programat diferents activitats en els centres educatius. Les Escoles Infantils Municipals Pintor Tasio i Doloretes acullen aquesta setmana l’activitat de primers auxilis en beb茅s a c脿rrec de l’infermer Marcos Vallejo Torrej贸n, mentre que els col路legis s贸n l’escenari per a l’activitat sobre prevenci贸 del mosquit tigre amb Adri谩 Ruiz Carrillo i David Bravo Minguet, de l’empresa CTL. Finalment, l’IES Violant de Casalduch acull la confer猫ncia i taller sobre reanimaci贸 cardiopulmonar de la m脿 de les infermeres M.陋 Dolores Parre帽o Membrado i Paloma L贸pez L贸pez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.