fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim posa a punt les platges per a Setmana Santa

Benic脿ssim posa a punt les platges per a Setmana Santa

El servei de salvament i socorrisme estar脿 operatiu a partir del dijous 14 en horari d’11.00 a 20.00 hores.

L’Ajuntament de Benic脿ssim est脿 ultimant tots els preparatius perqu猫 les platges estiguen a punt per a Setmana Santa. Com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, 鈥渄es del consistori treballem durant tot l’any en el manteniment del nostre principal recurs tur铆stic, les platges, i ara, davant l’imminent inici de la temporada tur铆stica, destinem tots els recursos i des de les regidories de Platges, Obres i Serveis es coordina tot el dispositiu per a neteja, col路locaci贸 de passarel路les, papereres i l’adequaci贸 de l’entorn per a l’煤s i gaudi de ve茂ns i turistes de proximitat鈥.

Com ha explicat la regidora responsable, Elena Llobell, els treballs a realitzar en els dies previs a l’inici de la Setmana Santa se centren en la recol路locaci贸 de totes les passarel路les d’acc茅s al litoral, l’anivellament de l’arena aix铆 com la instal路laci贸 de papereres, 鈥渋 tamb茅 es treballa a solucionar els desperfectes que haja pogut ocasionar el temporal dels 煤ltims dies en la costa, com pot ser la reparaci贸 d’eixida de pluvials a la platja o la retirada de restes d’algues i gravetes鈥.

D’altra banda, dins dels preparatius en la costa de Benic脿ssim per a Setmana Santa s’inclou el servei de salvament i socorrisme que es posar脿 en funcionament dijous que ve 14 i es prolongar脿 fins al 24 d’abril.

El servei s’estendr脿 al llarg de tota la costa, a les platges Heli貌polis, Els Terrers, Torre de Sant Vicent, Almadrava i Voramar i l’horari del servei ser脿 de 10.30 a 20.00 hores. L’edil de Seguretat, Natividad Alonso, ha informat que 鈥渁ctivem el servei de salvament i socorrisme perqu猫 l’煤s i gaudi de les nostres platges es realitze amb la m脿xima seguretat. Un operatiu que, una vegada finalitze la Setmana Santa es reactivar脿 l’1 de juny鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.