fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim posa en marxa el servei JustiProp d’assistència jurídica

Benicàssim posa en marxa el servei JustiProp d’assistència jurídica

El consistori acollirà aquest servei els dimecres a la vesprada a partir de la setmana vinent.

L’Ajuntament de Benicàssim posarà a la disposició de la ciutadania, a partir de la setmana vinent, una oficina JustiProp, un servei gratuït amb una primera visita d’orientació, assessorament i informació jurídica dirigit a la ciutadania, finançat per la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, i prestat per professionals del Consell Valencià del Col·legi d’Advocats.

L’atenció serà presencial en la planta baixa de la casa consistorial els dimecres a partir del pròxim dia 25 en horari de 16.00 a 20.00 hores. Per a poder accedir al servei cal sol·licitar cita prèvia a través del correu electrònic justiprop@benicassim.org.

Com ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués, “el nostre treball és servir i ajudar a veïnes i veïns, des de la proximitat i la proximitat, i aquest nou servei té l’objectiu d’ajudar i assessorar en tot el possible a la ciutadania que es puga veure immersa en un procediment judicial o que, necessite simplement resoldre dubtes de caràcter jurídic”.

Des de JustiProp s’informarà la ciutadania, entre altres assumptes, sobre els serveis que presta la Generalitat i altres administracions i organismes públics en matèria d’accés a la justícia, mediació, assistència a les víctimes del delicte i protecció de drets; sobre recursos públics o privats al fet que poden acudir per a la protecció i defensa dels seus drets i interessos legítims. Així mateix, es donarà assessorament i orientació jurídica prèvia al procés judicial i també s’informarà sobre tràmits administratius davant els registres civil, mercantil i de la propietat. De la mateixa manera, JustiProp farà costat a la ciutadania per a fer consultes electròniques de tràmits judicials o administratius.

Leave a Reply

Your email address will not be published.