fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim posa en marxa l’Aula Mentor per a oferir m茅s de 170 cursos a dist脿ncia

Benic脿ssim posa en marxa l’Aula Mentor per a oferir m茅s de 170 cursos a dist脿ncia

La iniciativa est脿 promoguda pel Ministeri d’Educaci贸 i Benic脿ssim s’incorpora com a Aula Auxiliar i Centre Col路laborador al Consorci de l’Alt Palancia. Els alumnes de Benic脿ssim podran seguir aquesta formaci贸 a dist脿ncia des dels seus domicilis o des de l’aula d’inform脿tica del Casal Jove

L’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu猫s i l’alcalde de Sogorb i president del Consorci de FPA de l’Alt Palancia , Jos茅 Rafael Magdalena, han ratificat el conveni mitjan莽ant el qual, Benic脿ssim es converteix en Aula auxiliar i Centre Col路laborador de l’engegada de l’Aula Mentor.

A l’acte han assistit tamb茅 el regidor d’educaci贸 de Benic脿ssim, Javier Alonso, la t猫cnica d’Educaci贸 i Directora de FPA de Benic脿ssim, Mar铆a Carmen Torres, el vicepresident del Consorci de Formaci贸 de Persones Adultes de l’Alt Palancia i alcalde de Viver, Vicente Mart铆n Andreu, la directora dels Centres de FPA de l’Alt Palancia, Azucena Badenes Negre i la directora del Centre Municipal de FPA de Sogorb, Leonor Marco Dolz.

Marqu猫s ha destacat la important labor que desenvolupa el Centre de Formaci贸 de Persones Adultes, “perqu猫 d贸na una segona oportunitat a molts ciutadans que en el seu moment no van poder estudiar formaci贸 reglada o altres alternatives formatives que enriqueixen el seu nivell cultural i preparaci贸. A m茅s 茅s un sistema d’aprenentatge continu i reciclat educacional constant el que fa que les societats avancen, milloren i tinguen m茅s consci猫ncia ciutadana enriquint al municipi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.