fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim programa tractaments contra mosquits després de les pluges

Benicàssim programa tractaments contra mosquits després de les pluges

La Regidoria de Sanitat convoca una trobada dirigida a jardiners i personal que està a càrrec d’edificis.

Benicàssim continua amb la seua estratègia d’actuació per a fer front als mosquits i, a causa de les precipitacions registrades aquests dies, els serveis previstos per a la setmana que ve s’avançaran pel que el dimarts 23 es realitzaran tractaments larvicides en el Quadre de Santiago amb l’objectiu posat a controlar els mosquits en la fase larvària. Dins del plantejament establit, l’empresa encarregada de les labors de control de plagues en el municipi, CTL Sanidad Ambiental, té programat acudir amb dos equips per a realitzar el tractament larvicida intensiu en zones amb aigua estancada i també està previst realitzar un tractament de termonebulització abans de l’inici dels tractaments larvicides.

A més d’aquesta actuació prevista per a la setmana que ve, com explica l’edil de Sanitat, Vanessa Batalla, “dins del calendari previst d’actuacions es contempla brigades de control de mosquits que actuen de manera periòdica en diferents punts del terme municipal per a poder atallar qualsevol focus de mosquits que puguen registrar-se”. Batalla incideix en què a més dels tractaments duts a terme per l’ajuntament i CTL Sanidad Ambiental, “la col·laboració ciutadana és fonamental perquè els tractaments i els treballs de control siguen més efectius”.
En aquest punt, i amb l’objectiu posat en què la informació més precisa arribe als qui exerceixen un paper important en la prevenció del mosquit, l’àrea de Sanitat del consistori, juntament amb l’empresa concessionària del control de plagues del municipi, ha programat per a dimecres que ve 24 una trobada amb personal de jardineria i controladors mediambientals, entre altres. “A tots els assistents se’ls oferirà consells per a poder combatre la presència de mosquits ja que si s’actua de manera correcta en les propietats privades, on l’empresa no pot accedir, el control serà molt més eficaç”.

En aquesta mateixa línia, l’alcaldessa, Susana Marqués, reivindica “un pla d’acció provincial coordinat amb els municipis i complementari amb els quals financen els consistoris per a garantir així tractaments eficaços en la lluita contra el mosquit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.