fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim promou l’adopci贸 de mascotes amb el tercer festival el pr貌xim dia 23

Benic脿ssim promou l’adopci贸 de mascotes amb el tercer festival el pr貌xim dia 23

La pla莽a de les Corts Valencianes acollir脿 exhibicions, tallers i taules informatives sobre les adopcions i les entitats protectores.

Benic脿ssim promou l’adopci贸 de mascotes amb la celebraci贸 de la tercera edici贸 del Festival de l’Adopci贸 de Benic脿ssim que se celebrar脿 el pr貌xim 23 d’abril. L’esdeveniment, organitzat per Pro Gat, Flora i Fauna i l’Ajuntament de Benic脿ssim es desenvolupar脿 en la pla莽a de les Corts Valencianes i com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, 鈥渞eprenem el festival amb el qual, a m茅s de fomentar les adopcions, pretenem educar a les fam铆lies perqu猫 siguen conscients de la responsabilitat que suposa tindre un animal de companyia鈥.
El Festival de l’Adopci贸 de Benic脿ssim t茅 com a objectiu informar sobre la labor de les seues protectores convidades, conscienciar sobre la import脿ncia de no abandonar i d’adoptar en lloc de comprar, i recaptar diners que s’invertir脿 exclusivament en el benestar dels animals. La regidora de Sanitat, Vanessa Batalla, s’ha reunit amb representants de Pro Gat per a ultimar els preparatius de la jornada que comptar脿 amb desfilades de gossos en adopci贸, tallers infantils, exhibicions de ball, aix铆 com el mercat ambulant solidari de les protectores participants i que seran al voltant de quinze. Des de l’organitzaci贸 han volgut agrair la solidaritat de les entitats col路laboradores en l’esdeveniment, 鈥渜ue engrandeixen l’esdeveniment鈥.
El Festival d’Adopci贸 de Benic脿ssim es desenvolupar脿 de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. Quant a la programaci贸, despr茅s de l’obertura a les 10.00 hores, a partir de les 10.30 hores comen莽ar脿 el sorteig solidari i les rifes especials dels regals donats per establiments del municipi, i a partir de les 11.00 hores, els menors podran participar en diferents tallers i que es prolongaran fins a les 14.00 hores. La primera desfilada de gossos en adopci贸 precedir脿 a l’actuaci贸 de ball del Gimn脿s Beni Sport previst per al migdia. Despr茅s de les dues hores de descans, a partir de les 16.00 hores continuaran els tallers infantils que tamb茅 comptaran amb pintacares i globofl猫xia. A les 18.00 hores tindr脿 lloc la segona desfilada de gossos en adopci贸 i una hora m茅s tard, a les 19.00 hores, la segona exhibici贸 de ball amb l’actuaci贸 de dansa 脿rab. Aix铆 mateix, durant tota la jornada els assistents podran obtindre informaci贸 sobre les adopcions i les entitats protectores. Vanessa Batalla ha finalitzat dient que des de l’ajuntament 鈥渆s continuar脿 treballant per fomentar una cultura contra l’aband贸 d’animals i la necessitat de donar acolliment a aquells que es recullen al carrer鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.