fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim proposa la renovaci贸 de la distinci贸 de qualitat tur铆stica per a 25 empreses locals

Benic脿ssim proposa la renovaci贸 de la distinci贸 de qualitat tur铆stica per a 25 empreses locals

L’alcaldessa presideix la taula de treball SICTED en la qual es valoren les candidatures de les empreses locals.

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Benic脿ssim ha celebrat aquest mat铆 la Taula de treball del Sistema Integral de Qualitat Tur铆stica en Dest铆 (SICTED), presidida per l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, i a la qual han assistit la regidora responsable de l’脿rea, Elena Llobell, t猫cnics municipals i de Turisme Comuntitat Valenciana, aix铆 com representants de l’Associaci贸 Empresaris Tur铆stics Benic脿ssim-AETB i HOSBEC, de l’Associaci贸 de Comer莽 i Serveis Professionals de Benic脿ssim (Acoserbe) i de l’Associaci贸 d’Empresaris i Hostaleria de Benic脿ssim (Ehosbe).

El Sistema Integral de Qualitat Tur铆stica Espanyola en Destins (SICTED) 茅s un projecte de millora de la qualitat de les destinacions tur铆stiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme (SET), amb el suport de la Federaci贸 Espanyola de Municipis i Prov铆ncies (FEMP). En el projecte SICTED Benic脿ssim, que va comen莽ar en 2013, hi ha 48 serveis tur铆stics dels oficis de parcs d’oci, habitatges tur铆stics, c脿mpings, cafeteries i restaurants, cellers, hotels i apartaments tur铆stics, empreses de turisme actiu, empreses de salut, platges, serveis tur铆stics de platges i oficines d’informaci贸 tur铆stica.

En la taula de treball celebrada hui s’han valorat les candidatures de les 25 empreses locals que mantindran o renovaran la distinci贸 de qualitat en el Comit茅 de Distinci贸 del pr貌xim mes de desembre. Aquestes empreses s贸n: BeniQ谩sim 1915, Palasiet Thalasso Clinic & Hotel, Restaurant Jimena, Restaurant Olivia, Ombrel路les i Hamaques a Benic脿ssim Mayte, Cafeteria Torre贸n, Carmelitano Bodegas, Hotel Bulevard, Hotel Voramar, Restaurant La Trabiesa, Hotel Tramontana, Aquarama, Roger Real Estate, Camping Tauro, Hotel Bersoca, Hotel Canad谩, Itinerantur, Kinesis Fisioterapia, Orange Costa, Bonterra Resort, Hotel Intur Azor, Hotel Intur Bonaire, Hotel Intur Orange, Platges de Benic脿ssim i Tourist Info Benic脿ssim.

L’alcaldessa ha comentat que 鈥渆l nombre d’empreses que renovar脿 la distinci贸 confirma que el teixit empresarial de Benic脿ssim aposta per enfortir la qualitat del seu servei i del dest铆. Tots ells aconsegueixen un nivell homogeni de qualitat dels serveis tur铆stics que ofereix el nostre municipi, contribuint aix铆 al fet que Benic脿ssim siga un de les destinacions tur铆stiques de refer猫ncia a la nostra prov铆ncia i Comunitat鈥.

En la trobada tamb茅 s’ha adonat de les actuacions realitzades durant el present any en mat猫ria tur铆stica i com ha afegit Elena Llobell, 鈥渁grair la implicaci贸 del personal de l’脿rea de Turisme i l’aposta permanent per la qualitat tur铆stica del teixit empresarial de Benic脿ssim, la qual cosa ens anima a continuar apostant des del consistori per una formaci贸 cont铆nua dirigida als empresaris i promocionar la gesti贸 dels serveis que presten amb base de qualitat certificada鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.