fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim ratifica el seu suport a la Fundaci贸 del Desert dels Palmells amb un conveni dotat de 30.000 euros

Benic脿ssim ratifica el seu suport a la Fundaci贸 del Desert dels Palmells amb un conveni dotat de 30.000 euros

El consistori col路labora amb este finan莽ament al fet que la Fundaci贸 “Desert dels Palmells” desenvolupe durant tot l’any activitats culturals, tur铆stiques i espirituals.

El Monestir del Desert dels Palmells, els vestigis patrimonials de la seua hist貌ria i l’entorn natural 煤nic en el qual se situa, 茅s un dels valors tur铆stics m茅s atractius de Benic脿ssim. Per este motiu i, per una arrelada tradici贸 de col路laboraci贸 entre l’ajuntament de Benic脿ssim i la Fundaci贸, s’ha ratificat, un any m茅s el comprom铆s municipal de recolzar les activitats i manteniment de l’entorn.

L’alcaldessa, Susana Marqu猫s ha signat el conveni de col路laboraci贸 amb el reverend del monestir i secretari de la Fundaci贸 Desert dels Palmells, Miguel Hernans谩iz per a donar suport a precisament les activitats i conservaci贸 del Monestir del Desert.

Marqu猫s ha destacat que “el monestir forma part de la hist貌ria i la vida de Benic脿ssim. 脡s un lloc de refer猫ncia religiosa, per a qui ho sent i tamb茅 com a atractiu del turisme religi贸s, amb la qual cosa t茅 un doble valor excepcional en molts vessants per al municipi i per als ciutadans. Per a莽貌 la nostra voluntat 茅s ajudar i col路laborar amb la conservaci贸 i el manteniment del Monestir, el seu entorn i facilitar que estes instal路lacions seguisquen sent un referent cultural, religi贸s i tur铆stic”.

La Fundaci贸 t茅 com a objectius la promoci贸, desenvolupament, protecci贸 i foment d’estudis i recerques sobre l’esperit carmelit脿. Aix铆 com la conservaci贸 i regeneraci贸 mediambiental de l’entorn del monestir.

A m茅s, els diners de la subvenci贸 municipal es destina tamb茅 a intervenir en la conservaci贸 i restauraci贸 dels edificis del monestir: Ermites, antres, ru茂nes de la porteria i monestir primitiu, corrals, pilars devocionals, muralles, esgl茅sia, museu i depend猫ncies conventuals. I tamb茅, entre altres finalitats, la promoci贸 de serveis i activitats socials, especialment a favor de la inf脿ncia, igualtat d’oportunitats per a la dona, joventut, ancians, discapacitats i sectors freturosos de recursos en el tercer m贸n.

Leave a Reply

Your email address will not be published.