fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim realitza millores en el cementeri de cara a Tots els Sants

Benic脿ssim realitza millores en el cementeri de cara a Tots els Sants

La brigada d’Obres i Serveis ha pintat i sanejat n铆nxols.

L’Ajuntament de Benic脿ssim ha realitzat en els 煤ltims dies diversos treballs de condicionament en el cementeri municipal consistents a pintar i sanejar els n铆nxols. La regidora d’Obres i Serveis, Elena Llobell, ha visitat les obres de millora en el cementeri que ha dut a terme la brigada municipal en els dies previs a la celebraci贸 de la festivitat de Tots els Sants el pr貌xim 1 de novembre.

L’edil responsable ha informat a m茅s del servei especial d’obertura del cementeri des d’este cap de setmana i fins al diumenge 3 de novembre; durant estos dies l’horari ser脿 de 8 a 18.30 hores.
D’altra banda, les obres d’urbanitzaci贸 del tanatori municipal continuen a bon ritme i, malgrat les restriccions de tr脿nsit per la zona d’acc茅s al cementeri municipal, des del consistori han informat que els ve茂ns i ve茂nes de Benic脿ssim no tindran problema per a accedir al cementeri en estes dates tan assenyalades. Recordar que els primers treballs s’han centrat en la connexi贸 dels serveis de clavegueram i aigua potable amb els serveis urbans i la urbanitzaci贸 de l’entorn consistir脿 en l’adequaci贸 de l’acc茅s amb una planificaci贸 en forma de zona per als vianants enjardinada, amb espai per a aparcament i amb total accessibilitat per a persones amb mobilitat redu茂da.

Finalment, a la urbanitzaci贸 est脿 previst que s’execute la instal路laci贸 dels col路lectors de pluvials i clavegueram, aix铆 com l’estesa telef貌nica que de servei a la instal路laci贸. A m茅s, dins de la secci贸 de jardineria es plantaran una 脿mplia gamma de varietats bot脿niques de tipus mediterrani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.