fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim realitza millores en el cementeri de cara a Tots els Sants

Benicàssim realitza millores en el cementeri de cara a Tots els Sants

La brigada d’Obres i Serveis ha pintat i sanejat nínxols.

L’Ajuntament de Benicàssim ha realitzat en els últims dies diversos treballs de condicionament en el cementeri municipal consistents a pintar i sanejar els nínxols. La regidora d’Obres i Serveis, Elena Llobell, ha visitat les obres de millora en el cementeri que ha dut a terme la brigada municipal en els dies previs a la celebració de la festivitat de Tots els Sants el pròxim 1 de novembre.

L’edil responsable ha informat a més del servei especial d’obertura del cementeri des d’este cap de setmana i fins al diumenge 3 de novembre; durant estos dies l’horari serà de 8 a 18.30 hores.
D’altra banda, les obres d’urbanització del tanatori municipal continuen a bon ritme i, malgrat les restriccions de trànsit per la zona d’accés al cementeri municipal, des del consistori han informat que els veïns i veïnes de Benicàssim no tindran problema per a accedir al cementeri en estes dates tan assenyalades. Recordar que els primers treballs s’han centrat en la connexió dels serveis de clavegueram i aigua potable amb els serveis urbans i la urbanització de l’entorn consistirà en l’adequació de l’accés amb una planificació en forma de zona per als vianants enjardinada, amb espai per a aparcament i amb total accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

Finalment, a la urbanització està previst que s’execute la instal·lació dels col·lectors de pluvials i clavegueram, així com l’estesa telefònica que de servei a la instal·lació. A més, dins de la secció de jardineria es plantaran una àmplia gamma de varietats botàniques de tipus mediterrani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.