fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim realitza treballs de repintat de senyalització horitzontal

Benicàssim realitza treballs de repintat de senyalització horitzontal

Hui comencen els treballs a la urbanització El Refugio.

L’Ajuntament de Benicàssim està fent treballs de repintat i manteniment de la senyalització horitzontal.

Durant els últims dies s’ha repintat des de l’avinguda Castelló en l’encreuament amb Carretera del Desert fins a la C/Sant Tomàs en la intersecció amb Travessia Sant Antoni (rotonda Pont de Ferro).

“En els treballs realitzats s’ha posat l’accent en els passos de vianants i altres elements de senyalització viària per a millorar la mobilitat de l’eix central del nucli urbà”, ha indicat l’edil responsable de l’àrea, Carlos Díaz. Així, s’han pintat passos de vianants, línies i estacionaments reservats per a persones amb mobilitat reduïda.

A més de l’avinguda Castelló i el carrer Sant Tomàs, els treballs també arribaran a la urbanització El Refugio. L’actuació comença hui i en aquest cas consisteixen en el pintat d’una vorera virtual per a vianants i senyalització tant vertical com horitzontal de limitació a 20km/h així com panells complementaris de zona urbana i col·locació de fites en punts perillosos.

“Aquesta última actuació té per objecte limitar l’alta velocitat amb què descendeixen els ciclistes en les seues bicicleta de muntanya les rutes i camins del Desert de les Palmes travessant els carrers de la urbanització”, ha afegit Carlos Díaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.