fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim reclama la immediata licitació de les obres del CEAM per a atendre als majors

Benicàssim reclama la immediata licitació de les obres del CEAM per a atendre als majors

Els canvis reiterats dels terminis de contractació de la finalització de l’obra, s’ha incomplit reiteradament en els últims dos anys per part de conselleria d’inclusió social

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès ha exigit que “s’inicie ja el procediment de licitació de la finalització de les obres de l’edifici del Centre de Majors (CEAM). Fa dos anys que van allargant els terminis i fent promeses que mai compleixen, quan sabem que el projecte ja té tots els condicionants tècnics necessaris i a més, els diners existia en la conselleria perquè ho va deixar establit l’anterior govern d’Alberto Fabra”.

Marquès ha recordat que “la falta de voluntat política per sectarisme partidista està afectant a tot el col·lectiu de persones majors de la localitat i açò és una vergonya per a un polític que es precie de servir al ciutadà”.
La conselleria va ratificar que tenia la consignació econòmica per a la licitació i que requeria d’un informe que determinara que l’estructura de l’edifici seguia sent la correcta, que informàrem sobre el pla de geotèrmia del projecte i que documentàrem l’estat de l’obra en aquests moments. Tota aquesta documentació s’envie, fa ja més d’un any a la conselleria, no obstant això, una vegada més, el tripartit autonòmic ha decidit castigar a Benicàssim i paralitzar el projecte, ha manifestat l’alcaldessa.

Susana Marquès ha demanat “major serietat i sensatesa a la consellera i que deixe de costat les sigles per a pensar en les persones. És el moment de complir amb els ciutadans, no de castigar-los”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.