fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim reconeix la fidelitat dels clients m茅s antics del Bonterra Park

Benic脿ssim reconeix la fidelitat dels clients m茅s antics del Bonterra Park

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Benic脿ssim ha reconegut la fidelitat dels clients m茅s antics del Bonterra Park, els qui no falten a la seua cita anual amb el c脿mping i el municipi es de fa m茅s de tres d猫cades.

L’edil de Turisme, Cristina Fern谩ndez, al costat de la t猫cnic de l’脿rea, Mercedes Lozano, han acudit al c脿mping per a recon茅ixer aqueixa aposta per Benic脿ssim durant tants anys i que ha continuat generaci贸 rere generaci贸.

“En aquest estiu tan at铆pic, una altra vegada heu optat per Benic脿ssim com la vostra destinaci贸 de vacances. Per aix貌, des de l’Ajuntament volem agrair-vos amb aquest detall la vostra fidelitat, una fidelitat que, a m茅s, demostra la qualitat i varietat dels nostres allotjaments”, ha indicat Fern谩ndez.

El gerent de Bonterra Park, Christophe Delaitre, al costat de l’equip directiu del c脿mping tamb茅 han estat presents en l’acte de reconeixement als clients m茅s antics procedents de diferents punts de la geografia espanyola.

Con茅ixer que estava embarassada de la seua filla en el c脿mping, recon茅ixer Benic脿ssim com el seu poble per tots els anys que porten acudint al c脿mping, faltar 煤nicament l’any en qu猫 va n脿ixer la seua filla i transmetre la seua passi贸 per Benic脿ssim i les vacances en un c脿mping s贸n algunes de les hist貌ries que guarden les fam铆lies m茅s fidels a passar el seu estiu en la localitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.