fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim redueix de manera progressiva el soroll en la Zona ZAS

Benic脿ssim redueix de manera progressiva el soroll en la Zona ZAS

Ajuntament i empresaris treballen de manera conjunta per continuar amb les mesures que compaginen l’oci i el descans.

L’Ajuntament de Benic脿ssim ha celebrat aquest mat铆 una taula t猫cnica amb l’assist猫ncia de membres de l’equip de govern, t猫cnics i empresaris per a valorar els mesuraments ac煤stics realitzats en la Zona ZAS.

Com han informat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, i la regidora d’Activitats, Cristina Fern谩ndez, els mesuraments realitzats en el 2019 鈥渃onstaten una reducci贸 progressiva del soroll respecte al inici de la Zona ZAS鈥. Les edils han posat en valor la gran faena realitzada per part dels empresaris locals 鈥渜ue han reconvertit els locals oferint uns espais de restauraci贸 de major qualitat i encaminats a aconseguir la conjugaci贸 perfecta entre oci i descans鈥.

Dins de les mesures que s’han aplicat en els 煤ltims anys per a reduir els nivells de soroll en els vials afectats per la ZAS tamb茅 s’ha destacat de manera positiva la reducci贸 del tr脿nsit rodat, com 茅s el cas de la freq眉猫ncia de pas del transport p煤blic que ha ajudat a minimitzar el nivell sonor en el nucli urb脿 de Benic脿ssim. En aquest punt, l’edil de Mobilitat, Carlos D铆az, ha exposat diverses opcions per a continuar reduint el nivell de soroll del tr脿nsit rodat i, dins d’aqueixes possibilitats, es troba el realitzar un estudi per a eliminar un dels sentits de circulaci贸 en el tram que inclou la Zona ZAS al carrer Sant Tom脿s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.