fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim reedita ‘Una platja de cinema’ amb la projecció a l’aire lliure de huit pel·lícules

Benicàssim reedita ‘Una platja de cinema’ amb la projecció a l’aire lliure de huit pel·lícules

El cicle cinematogràfic tindrà lloc cada dilluns de l’11 de juliol al 16 d’agost a les platges Heliòpolis, Els Terrers i l’Almadrava.

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la Regidoria de Cultura, ha programat una nova edició d’Una platja de cinema que tindrà lloc de l’11 de juliol al 29 d’agost a les 22.00 hores, a les platges Heliòpolis, Els Terrers i Almadrava. “Un estiu més, reprenem el cicle cinematogràfic que té lloc en el marc incomparable del litoral de Benicàssim i en el qual, al llarg de juliol i agost, veïns, residents i turistes, podran gaudir de huit projeccions”, ha comentat l’alcaldessa, Susana *Marqués.

El cicle comença aquest dilluns 11 de juliol a les 22.00 hores amb Un lugar tranquilo II (no recomanada per a menors de 7 anys) a la platja Heliòpolis i com ha explicat el regidor responsable de l’àrea, Javier Alonso, s’ha preparat una programació variada, per a diferents públics i que puguen gaudir de pel·lícules de diferent gènere a l’aire lliure, en la nostra costa. Una proposta que se suma a l’oferta cinematogràfica del Teatre Municipal i que durant aquest mes de juliol contempla pel·lícules com Los tipos malos, Cinco Lobitos, Sundown, Mentes Maravillosas i Top Gun”.
El dilluns 18 de juliol es projectarà El Cover (no recomanada per a menors de 7 anys) a la platja Els Terrers, mentre que l’última projecció per al mes de juliol serà El olvido que seremos (no recomanada per a menors de 12 anys), programada per al dilluns 25 a la platja Almadrava.

El mes d’agost començarà el dia 1 a la platja Heliòpolis amb la projecció de Jungle Cruise (per a tots els públics) i continuarà el dia 8 amb Cruella (tots els públics) a la platja Els Terrers. El 15 d’agost es projectarà ¡Al Abordaje! (no recomanada per a menors de 7 anys) a la platja Almadrava; per al dia 22 està programada la pel·lícula Tiempo (no recomanada per a menors de 16 anys) a la platja Heliòpolis i, el cicle es tancarà amb Las Niñas (no recomanada per a menors de 7 anys) a la platja Els Terrers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.