Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim reforça el servei extraordinari de neteja i desinfecció pero Covid-19 en torn de vesprada

Benicàssim reforça el servei extraordinari de neteja i desinfecció pero Covid-19 en torn de vesprada

El dispositiu especial d’aigualeig amb cuba i desinfecció amb hidrolimpiadora es realitza de manera diària.

L’Ajuntament de Benicàssim reforça el servei extraordinari de neteja i desinfecció en les zones públiques en torn de vesprada. Este dispositiu especial dut a terme per UTE Sanejament Urbà de Benicàssim, empresa contractista dels serveis de neteja viària i recollida de residus urbans en la localitat, es realitza de manera diària i s’estén per tot el municipi a carrers per als vianants, mobiliari urbà i contenidors situats en la via pública. Així mateix s’incideix en aquelles zones de major afluència de persones durant l’estat d’alarma, com pot ser l’entorn del centre de salut, farmàcies, supermercats i establiments.

Com ha explicat la regidora de Medi Ambient, Elena Llobell, “este pla es va posar en marxa el passat 18 de març amb recursos ordinaris de la contracta, reorganitzant i prioritzant els recursos en la lluita pel Covid-19”. I, a més del servei que es realitza tots els matins arribant a totes les zones del municipi, l’aigualeig amb cuba i desinfecció amb hidrolimpiadora s’ha reforçat a les vesprades durant les fases de transició de reactivació econòmica i desescalada social, i continuarà durant els primers mesos de la nova normalitat, ja que “és prioritari mantindre en la via pública una salubritat impecable per a així minimitzar la propagació del Covid-19”, ha afegit Llobell.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha explicat que “amb l’objectiu posat a continuar arribant a totes les zones del municipi, hem incrementat en 60.000 euros el pressupost destinat a la neteja i desinfecció i així continuar reforçant este servei extraordinari”. L’alcaldessa ha afegit que “per a garantir al màxim les mesures d’higiene i salubritat en les vies públiques, des de l’Ajuntament demanem a tots els veïns que contribuïsquen amb el servei de neteja, depositant els residus a l’interior dels contenidors de fem i en bosses ben lligades així com recollir els excrements dels gossos i esbandir els orines”.

En tot el servei, tant ordinari com extraordinari, de neteja en el municipi s’han adoptat les mesures necessàries per a garantir la seguretat de tots els treballadors, complint així amb les recomanacions establides per les autoritats sanitàries.

Leave a Reply

Your email address will not be published.