fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim reforça el tractament contra els mosquits després de les intenses pluges

Benicàssim reforça el tractament contra els mosquits després de les intenses pluges

La previsió meteorològica de la setmana vinent ajudarà a retardar el desenvolupament de les larves.

Després de l’intens episodi de pluges registrat a principis d’esta setmana, l’Ajuntament de Benicàssim intensificarà el tractament de prevenció de possibles focus de reproducció de mosquits incidint en zones concretes del municipi on l’aigua ha quedat estancada. L’empresa encarregada d’estes labors de fumigació iniciarà la setmana que ve un treball de control de mosquits amb dues brigades que s’encarregaran de realitzar repassos de larvicida en aquelles àrees on no es pot accedir amb el vehicle i una altra brigada treballarà sobre un tot terreny per a donar un repàs general a totes les àrees.

Les previsions meteorològiques estimen que la temperatura per a la setmana que ve oscil·larà entre els 16 °C de màxima i els 10-12 °C de mínima, unes temperatures que, com indiquen des de l’empresa encarregada del control dels mosquits “ajudaran a retardar el desenvolupament de les larves”.

La regidora de Sanitat, Vanessa Batalla, indica que “el consistori treballa durant tot l’any amb una programació dissenyada per a atendre les diferents etapes de la vida del mosquit i s’actua de manera periòdica en les zones humides, carrers, embornals i camins. Però l’eficàcia dels tractaments depén molt de la climatologia i també de l’actuació que els veïns duguen a terme en les seues propietats privades”. Per això, després de les últimes pluges registrades, des de l’Ajuntament de Benicàssim sol·liciten als veïns al fet que “continuen mantenint en bones condicions les piscines, tests o altres recipients similars per a evitar l’aparició de focus de cries de larves”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.