fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim reforça la campanya ‘La teua mascota, la teua responsabilitat’ en hotels i càmpings

Benicàssim reforça la campanya ‘La teua mascota, la teua responsabilitat’ en hotels i càmpings

El municipi manté fins a l’1 de març la temporada d’accés de gossos a la platja.

L’Ajuntament de Benicàssim reforça la campanya ‘La teua mascota, la teua responsabilitat’ en hotels i càmpings. La iniciativa que té com a objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre la responsabilitat que comporta tindre una mascota a casa, continua activa en hotels i càmpings de la localitat que admeten mascotes “per a continuar donant a conéixer la iniciativa que comencem el passat estiu i contribuir així al manteniment dels espais públics i afavorir la convivència i un entorn net”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués.

La iniciativa té com a objectiu principal conscienciar sobre la responsabilitat a l’hora de recollir els excrements i orines de les mascotes, evitant deteriorar el mobiliari urbà i la imatge de la ciutat. A més d’un fullet informatiu, la campanya inclou el repartiment d’un kit de neteja i higienitzant a més d’un imant recordatori. Com s’indica en el fullet informatiu, des del consistori recorden que els propietaris dels cans són els responsables de recollir els excrements i depositar-los dins d’una bossa de plàstic en un contenidor de fem, així com esbandir amb aigua els orines de les seues mascotes per a no deteriorar les vies públiques afectades. Com ha afegit Susana Marqués, “amb xicotets gestos fem grans passos per a mantindre net tot Benicàssim”.

El reforç de la campanya ‘La teua mascota, la teua responsabilitat’ s’està duent a terme a un mes que finalitze la temporada d’accés dels cans a la platja de Benicàssim. En aquest sentit, després de la modificació de l’ordenança de tinença d’animals de companyia i l’ordenança reguladora de la seguretat en l’ús, gaudi i aprofitament del litoral municipal, les platges de Benicàssim es van obrir el passat 1 de novembre per a poder ser gaudides pels cans fins a l’1 de març. Els accessos a les platges compten amb la senyalística informativa sobre el període d’accés dels gossos a la platja així com de l’obligació de recollir els excrements de l’animal i de tindre’l en tot moment sota el seu control, “i és responsabilitat de tots que la mesura siga un exemple de convivència i podem continuar amb aquesta, sumant amb això un atractiu

“Apel·lem a la col·laboració i responsabilitat individual dels propietaris perquè aquesta mesura siga un exemple de convivència”, ha indicat la regidora de Sanitat, Vanessa Batalla, qui afig que “una vegada finalitzat el període d’accés permés, es procedirà a l’airejat i garbellat de l’arena i la posada a punt de les platges per a Setmana Santa. A més, s’intensificaran tant les tasques de neteja com els controls analítics de l’arena”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.