fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim refor莽a l’agermanament amb Bad Salzdetfurth

Benic脿ssim refor莽a l’agermanament amb Bad Salzdetfurth

Una delegaci贸 municipal es troba de visita a la ciutat alemanya per a estr茅nyer lla莽os d’uni贸 i promoure projectes conjunts.

Despr茅s de la visita d’una delegaci贸 de Bad Salzdetfurth a Benic脿ssim durant les festes en honor a Sant Tom脿s de Villanueva, el consistori de Benic脿ssim es troba de visita a la ciutat germanada i continuar aix铆 estrenyent lla莽os amb el poble alemany. L’alcaldessa, Susana Marqu茅s, present aquests dies en Bad Salzdetfurth, ha indicat que 鈥渁mb aquesta visita renovem el comprom铆s de mantindre viu l’esperit de l’agermanament amb el municipi alemany i que mantenim des de 1986鈥.

Durant la seua estada en el municipi alemany, s’estan duent a terme trobades de germanor entre totes dues delegacions aix铆 com reunions de treball per a la posada en com煤 dels projectes que s’estan duent a terme en tots dos municipis. Com ha afegit l’alcaldessa, 鈥渓’agermanament de les nostres ciutats 茅s un s铆mbol de fraternitat que permet estr茅nyer lla莽os a nivell econ貌mic, pol铆tic, social i cultural鈥.

Dins de les accions que se solen realitzar entre els municipis germanats est脿 el projecte d’intercanvi d’alumnes de l’IES Violant de Casalduch amb alumnes de Bad Salzdetfurth, dirigit sobretot a l’alumnat que estudia alemany en l’institut 鈥渋 amb aquest projecte, a m茅s de refor莽ar i posar en pr脿ctica els seus coneixements de l’idioma, coneixen en primera persona la seua cultura, la seua hist貌ria i tradicions鈥, ha afegit l’edil d’Agermanaments i Educaci贸, Rosa Mar铆a Gil, tamb茅 present aquests dies en Bad Salzdetfurth.

Leave a Reply

Your email address will not be published.