fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim rep Vila Ana i comen莽a a preparar la seua inauguraci贸

Benic脿ssim rep Vila Ana i comen莽a a preparar la seua inauguraci贸

El nou espai cultural acollir脿 la biblioteca del mar de la platja d’Almadrava i una zona multifuncional per a activitats culturals.

El regidor de cultura de Benic脿ssim, Javier Alonso ha sigut l’encarregat de recepcionar la finalitzaci贸 de l’obra de rehabilitaci贸 de Vila Ana, despr茅s de corroborar la inspecci贸 t猫cnica la idone茂tat del projecte. L’obra que va comen莽ar al novembre del passat any, han contemplat la total reforma interior de l’edifici. La inversi贸 municipal per a l’execuci贸 d’esta obra ha ascendit a 275.631 euros.

Alonso ha informat que “a partir de mat铆 mateix s’inicien ja els treballs de condicionament interior per a la gesti贸. Dotaci贸 de mobiliari, instal路laci贸 inform脿tica , etc. perqu猫 puga obrir-se al p煤blic a principi del mes d’agost.

Biblioteca de mar i cultura

El regidor de cultura ha repassat que el futur de Vila Ana s’emmarca en l’oportunitat de programar i promocionar activitats culturals de tot tipus, des de les instal路lacions cont铆nues del que ara 茅s la biblioteca del mar de la platja de l’Almadrava, situada fins ara en l’embocadura del carrer Jorge Comin, fins a un espai per a projectar audiovisuals o el desenvolupament d’altres activitats culturals i l煤diques de gaudi ciutad脿.
La sala d’audiovisuals, de 36,6 metres quadrats, est脿 preparada per a donar capacitat al voltant d’una cinquantena de persones. A m茅s, tamb茅 en planta existiran espais per a cond铆cies p煤bliques, magatzems, els distribu茂dors i espais de servei.

En l’espai del soterrani de 54,29 metres quadrats se situar脿 una zona de magatzem i arxiu.

El projecte ha adequat tamb茅 la terrassa frontal de la vila, amb una superf铆cie de 62,68 metres quadrats i la remodelaci贸 i ordenaci贸 del jard铆 exterior d’una superf铆cie frontal de 293,79 metres quadrats.

Javier Alonso ha destacat que “la vila explica a m茅s amb un criteri d’accessibilitat que s’ha prevalgut per a aconseguir que totes les persones, amb mobilitat redu茂da puguen gaudir tamb茅 de les instal路lacions i a m茅s, la vila tindr脿 un ampli horari per a convertir-se en un vertader centre social, cultural i ciutad脿 per a tots els de Benic脿ssim i visitants”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.