fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim rep Vila Ana i comença a preparar la seua inauguració

Benicàssim rep Vila Ana i comença a preparar la seua inauguració

El nou espai cultural acollirà la biblioteca del mar de la platja d’Almadrava i una zona multifuncional per a activitats culturals.

El regidor de cultura de Benicàssim, Javier Alonso ha sigut l’encarregat de recepcionar la finalització de l’obra de rehabilitació de Vila Ana, després de corroborar la inspecció tècnica la idoneïtat del projecte. L’obra que va començar al novembre del passat any, han contemplat la total reforma interior de l’edifici. La inversió municipal per a l’execució d’esta obra ha ascendit a 275.631 euros.

Alonso ha informat que “a partir de matí mateix s’inicien ja els treballs de condicionament interior per a la gestió. Dotació de mobiliari, instal·lació informàtica , etc. perquè puga obrir-se al públic a principi del mes d’agost.

Biblioteca de mar i cultura

El regidor de cultura ha repassat que el futur de Vila Ana s’emmarca en l’oportunitat de programar i promocionar activitats culturals de tot tipus, des de les instal·lacions contínues del que ara és la biblioteca del mar de la platja de l’Almadrava, situada fins ara en l’embocadura del carrer Jorge Comin, fins a un espai per a projectar audiovisuals o el desenvolupament d’altres activitats culturals i lúdiques de gaudi ciutadà.
La sala d’audiovisuals, de 36,6 metres quadrats, està preparada per a donar capacitat al voltant d’una cinquantena de persones. A més, també en planta existiran espais per a condícies públiques, magatzems, els distribuïdors i espais de servei.

En l’espai del soterrani de 54,29 metres quadrats se situarà una zona de magatzem i arxiu.

El projecte ha adequat també la terrassa frontal de la vila, amb una superfície de 62,68 metres quadrats i la remodelació i ordenació del jardí exterior d’una superfície frontal de 293,79 metres quadrats.

Javier Alonso ha destacat que “la vila explica a més amb un criteri d’accessibilitat que s’ha prevalgut per a aconseguir que totes les persones, amb mobilitat reduïda puguen gaudir també de les instal·lacions i a més, la vila tindrà un ampli horari per a convertir-se en un vertader centre social, cultural i ciutadà per a tots els de Benicàssim i visitants”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.