fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim reprén el mercat setmanal

Benicàssim reprén el mercat setmanal

L’espai s’ha reordenat, s’ha reduït l’aforament i amb totes les mesures de seguretat sanitària.

Pel fet que la incidència de casos positius per Covid-19 a Benicàssim tendeix a la baixa, el municipi ha recuperat l’activitat comercial i hui s’ha représ el mercat setmanal. L’espai, situat al carrer Joan Carles I i carrer Colòmbia, s’ha reordenat, s’ha reduït l’aforament i els auxiliars de seguretat situats en els diferents accessos del nou recinte continuen, com fins ara, controlen l’entrada i eixida de tots els clients.

A més del control en l’entrada i eixida del recinte, els informadors ciutadans, contractats a través del programa ECOVID de la Generalitat Valenciana, s’han traslladat al mercat setmanal per a realitzar accions d’informació i conscienciació a la ciutadania quant al compliment de les mesures establides per a evitar la propagació del Covid-19. “Gel hidroalcohòlic en l’entrada i eixida del recinte així com cartelleria recordant la distància interpersonal tant entre clients com amb els venedors són uns altres dels elements que s’han instal·lat”, ha afegit la regidora responsable de l’àrea, Vanessa Batalla.

Així mateix, abans de l’obertura del mercat s’ha procedit a una neteja i desinfecció profunda del recinte, una labor que s’ha tornat a fer al tancament de la jornada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.